dig-poster-charcters-oiv-1080x1920px-grey-rafiПленителната анимация „Овца или вълк“ е все по-близо до родните екрани. Преди премиерата е време да споделим с вас две изключителни видеа, в които двама от главните герои- Рафи Бохосян, който се превъплащава в ролята на вълкът Грей и очарователната Йоана Драгнева, която се превъплащава в ролята на овцата Лира, споделят КАКВО мислят за филма и героите, които те самите озвучават. Гледайте видеата в съответните плеъри по-долу.

„Овца или вълк“ влиза в родните екрани на 3D, озвучен на dig-poster-charcters-oiv-1080x1920px-lira-yoannaбългарски с гласовете на Рафи Бохосян, Йоана Драгнева, Михаела Филева, Ненчо Балабанов и много други, от 07.10.2016г. Разпространява за страната PRO FILMS.

Приключенска история за един безгрижен млад вълк. Обичащ да се весели и да ловува овце, Сивият не обича сериозните отношения и не разбира отговорноста, която предстои да поеме, ако стане водач на глутницата. Съдбата обаче поднася на нашия герой истински изпитания. Всичко се обръща с главата надолу: вълкът се превръща в овца. Новата действителност го кара да погледне по друг начин на живота.

Вашият коментар