Скъпи приятели,

Както обещахме ДНЕС е първият ден, в който теглим първите двама победители от съвместната ни игра, която реализирахме с партньорите от Cartoon Network. „Реактивните момичета: Блясък“ дебютира в техния ефир утре (13.11.2017г.) от 19:30 часа и ще бъде излъчен в пет последователни части, всяка вечер до 17.11!

Играта ни е позиционирана тук:

ПОСТ „Реактивните момичета: Блясък“

От вас се изисква да споделите поста ПУБЛИЧНО на стената си във фейсбук и да отбележите свой приятел в коментар. Единствено изпълнилите И ДВЕТЕ условия, бяха допуснати до жребия, който проведохме по-рано тази сутрин. А той определи първите две награди, оригинален несесер, любезно предоставени от Cartoon Network, да отидат при:

Петя Йорданова

Таня Георгиева

Честито и на двете дами. Ще изпратим уведомително съобщение на фейсбук профилите, през които са участвали в инициативата. Молим – проверявайте  и папка спам. В зависимост от личните настройки, е възможно нашето съобщение да попадне и там.

Призоваваме ПЕТЯ и ТАНЯ да се откликнат на нашата молба и СЛЕД получаване на наградите им, да ни изпратят обратно своя снимка с вече получената награда за да можем да ги покажем във фейсбук профила на сайта. БЛАГОДАРИМ ви предварително за това.

Играта продължава. Линкът е същия , както до сега (постът по-горе). Всички НЕСПЕЧЕЛИЛИ до момента и всички, които тепърва участват, директно попадат в жребия за тегленето на финалните три награди на 20.11.2017г. А след вече спечелените два несесера, те са: 1 бр. оригинален „Реактивните момичета“ сет за игра, 1бр. оригинална чаша „Реактивните момичета“, както 1 бр. оригинална раница!

Пожелаваме късмет, а до следващото теглене НЕ пропускайте „Реактивните момичета: Блясък“ всеки ден от 13 до 17.11 ВКЛЮЧИТЕЛНО , от 19:30 часа по Cartoon Network.

Вашият коментар