Продуцентската компания на Стивън Спилбърг  Amblin Entertainment избра предстоящия научнофантастичен филм „Биос“ с участието на носителят на Оскар Том Ханкс и реж. Мигел Сапочник („Игра на тронове“). Продуцент е Айвър Поуел („Блейд Ранър“, „Пришълецът“).

Биос е историята на Финч (Ханкс), който е последният човек на земята и е на път да умре. Сблъсквайки се със собствената си смъртност, той построява робот, който да се грижи за кучето му, единственото нещо, което той НАИСТИНА обича. Финч трябва да научи робота да стане достатъчно „човек“, за да се грижи за кучето му и да убеди кучето да приеме робота, като негов пазител и приятел.

Няколко студия, включително Legendary, Warner Bros. и Studio 8 преговаряха за това да направят филма. Плановете са в началото на 2019 да започнат снимките.

Стивън Спилбърг сподели:

Биос е оригинална, емоционално разтърсваща история, която в сърцевината си е един много ама МНОГО филма за Amblin. Не мога да се сетя за друг човек, различен от Том Ханкс, който да вдъхне живот на тази история за човечност.

Вашият коментар