Danai Gurira as Michonne, Andrew Lincoln as Rick Grimes, Christian Serratos as Rosita Espinosa, Norman Reedus as Daryl Dixon, Melissa McBride as Carol Peletier – The Walking Dead _ Season 8, Episode 16 – Photo Credit: Gene Page/AMC

Рестарт за Живите мъртви с предстоящия сезон 9? Но защо?

Следващият епизод на Живите мъртви няма да бъде само завършек за сезон 8. Той ще даде пълен рестарт за Живите мъртви и от сезон 9 се очаква да имаме различно шоу. Той ще бъде най-значимият момент в живота на поредицата до сега. Според отговорника за Живите мъртви Скот Глимп (който от сезон 9, сменя длъжността си в света на Живите мъртви), финалният епизод ще бъде преломен момент, който ще запрати зомби драмата в следващия етап от развитието и. Entertainment Weekly си поговориха със Скот, за това какво можем да очакваме от финала и да разберат неговото мнение за предстоящото след това.

Интервюто….

Tom Payne as Paul ‘Jesus’ Rovia – The Walking Dead _ Season 8, Episode 16 – Photo Credit: Gene Page/AMC

Entertainment Weekly: Какво е усещането да ви предстои последният епизод, като отговорник за поредицата? Премиерата му е тази седмица…

Скот Глимп:

Много е странно, но ние го планувахме отдавна. Започнах 2018г. с много разговори с актьори и екип, за предстоящата промяна. Аз продължавам да обичам това, да бъда отговорник. Обичам да бъда отговорник за Живите мъртви. Трудно е да се разделя с тази позиция. Но това да работя и по „Fear the walking dead“ е страхотно преживяване. Работата ми с Анджела, Андрю Чамблис и Иън Голдбърг са изключително преживяване.

Някак е хем сладко, хем горчиво. Но обичам предизвикателствата. Искам да подсигуря стабилните основи и за двете поредици. Обичам да правя нови неща. Не исках да се разделям до степен, до която би ми се наложило, ако продължавам с това да бъда отговорник. Работех по Fear the walking dead през изминалата година, докато ръководех Живите мъртви. Нямаше как да се справя, ако Анджела не ми помагаше. Нейната намеса бе още по-силна от преди. Така тя успя да се подготви на макс. Страхотно е да предам „наследството“ на някой, с когото съм започнал да работя по тази поредица някога.

Като приключвах изминалите шест месеца и си карах през павилионите на Warner Bros. всичко бе пусто, пустинно. Като краят на света. Бе много странно да се прибера у дома след последния. Не чувствах, че свършва. Просто се чувствах различно. Това не е оттегляне. Би било страхотно да е. Това е пълно ръководене и различни отговорности и предизвикателства.

Andrew Lincoln as Rick Grimes – The Walking Dead _ Season 8, Episode 16 – Photo Credit: Gene Page/AMC

… на снимачната площадка за финала…

Entertainment Weekly: Бяхте ли на снимачната площадка за финала? Ако да- какво бе усещането там, за този епизод?

Скот Глимп:

Бях там. Бе изключително напрегнато. Това бе много труден сезон. В общи линии- всички са в този епизод. Бе много наситен. Емоционално тези хора бяха доведени до ръба, тази година. Този епизод НЕ Е завършек на останалите 15 от сезона. Анджела, сценаристите и аз самият винаги сме говорили за този епизод, като заключителен камък за всички осем сезона до сега. Това ще бъде едно много различно шоу догодина. Много по-голямо и с нова история. Бях изключително развълнуван за това, още преди да се захванем с осми сезон. Усещането във въздуха бе, сякаш наистина се доближаваме до развръзката. Това бе някакво, странно дипломиране за всички ни.

… епична битка за епичен завършек!

Danai Gurira as Michonne – The Walking Dead _ Season 8, Episode 16 – Photo Credit: Gene Page/AMC

Entertainment Weekly: Бихме предположили, че ни предстои огромна битка. В предварителен разговор с вас и актьорите, всички споделяха, че в този епизод се случват много неща едновременно. Това означава ли много неща в една и съща битка?

Скот Глимп:

Всичко се свежда до практични неща, като елементи в историята, случки и емоционални движения между героите. Не бих казал, че всичко е една огромна битка. Има много необичайни аспекти към нея също. Екшънът не е епична касапница, а включва много неща около нея. Не съм сигурен дори, че бих го определил, като битка. Но същевременно с това мащабите са огромни. Много герои получиха заключителни щрихи в историите си, които им подготвяхме през годините. Има много гледни точки, много промени, емоционални и философски движения, както и невероятно налудничави случки.

Писма от Карл

Melissa McBride as Carol Peletier, Lennie James as Morgan Jones, Lauren Cohan as Maggie Rhee, Tom Payne as Paul ‘Jesus’ Rovia, Christian Serratos as Rosita Espinosa, Norman Reedus as Daryl Dixon, Andrew Lincoln as Rick Grimes – The Walking Dead _ Season 8, Episode 16 – Photo Credit: Gene Page/AMC

Entertainment Weekly: Още писма от Карл? Да ни написал писмо и на нас? Ще ми го прочетеш ли?

Скот Глимп:

Имаше цял куп. Може да измислим състезание за фенове, в което ще ви напишем писмо от Карл :)!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here