Риболовни войни

От понеделник, 23 април, в 22:45 ч.
Сезон: 2
Брой епизоди: 8 x 30 мин.
Жанр: Риболов/ документалистика
Оригинално заглавие: Carp Wars

Популярното риболовно състезание се завръща с втори сезон и ни среща с някои познати лица и нови герои. В битка за титлата в „Риболовни войни 2“ ще се изправят Иън Ръсел, Дейв Лейн, Лий Морис, Иън Макмилан и новобранецът тази година, Стивън Коу.

Въоръжени мъже: Изкуството на войната

От неделя, 22 април, в 22:45 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Жанр: Документалистика
Оригинално заглавие: Man At Arms: Art Of War

Известният холивудски екшън актьор Дани Трехо е домакин поредицата, която чества
благородните занаятчии. В епизодите ще видите емблематични оръжия, играли  ключова роля в паметни сцени от филмите, видео игрите, комиксите и телевизията. Майсторите занаятчии умело възпроизвеждат оръжия и брони и пресъздават исторически, модерни и митологични произведения на военното изкуство, на които експерти търсят приложения в реалността.

Моят плаващ дом

От сряда, 11 април, в 22:45
Сезон: 2
Брой епизоди: 14 x 30 мин.
Жанр: Лайфстайл/ документалистика
Оригинално заглавие: My Floating Home

„Моят плаващ дом“ се завръща с нов сезон, за да покаже още вдъхновяващи опити на отделни хора, двойки и семейства, които копнеят да оставят зад гърба си душните предградия и да заживеят в своя дом мечта във водата. Традиционните имоти на брега са скъпи и трудни за намиране, така че семействата, които с десетилетия желаят да се събуждат с гледка към реката или да гледат залезите над морето, едва сега правят решителната крачка и си поръчват плаващи домове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here