Riddick - poster A4 RGB

Онлайн дебютираха два откъса от „Ридик“ на Вин Дизел, както и ново видео зад кулисите, включващо непоказвани до сега кадри от дългоочакваното продължение. Вижте ги в плеърите по-долу и не пропускайте да приберете оригинални награди от филма на адрес: www.riddick.cinebum.eu  ! Играта продължава до 10.09.2013г.

Новата глава от фантастичната сага, която започна с хитовете „Пълен мрак“ и „Хрониките на Ридик“, отново събира режисьора Дейвид Туи и екшън-звездата Вин Дизел (поредицата „Бързи и яростни“).
Антигероят Ридик е оставен да умре на изпепелена от Слънцето планета, която изглежда необитаема. Скоро обаче той се оказва в битка за оцеляване срещу извънземни хищници, по смъртоносни от всеки човек, когото е срещал. Единственият му изход е да задейства сигнал за тревога, който бързо привлича безскрупулни ловци на глави, дошли за своя жадуван трофей.

Първият кораб, пристигнал на привидно мъртвата планета, носи на борда си нова порода агресивни наемници. Вторият е управляван от мъж, за когото преследването на Ридик има по-личен характер. Остават броени часове до разразяването на буря, в която никой не може да оцелее, но ловците нямат намерение да напуснат планетата без главата на Ридик.

Откъс 1

Откъс 2

Видео зад кулисите

Вашият коментар