Руни Мара все още мисли, че ще участва в продължението на „Мъжете, които мразеха жените“

     The_Girl_In_The_Spider_s_Web_94267Тези дни се разпространи интересна новина, относно екранизираната поредица на Стиг Ларшон за “Момичето с драконовата татуировка“ (на български „Мъжете, които мразеха жените“, 2011). Екранизацията на Дейвид Финчър от 2011 година, считана за разочарование, предполагаемо поема в различна посока, като за главната роля на Лизбет Саландер се спряга шведската актриса Алисия Викандер, която ще замести Руни Мара. Макар и това да е информацията, която се разпространява за момента, изглежда нещата не са напълно сигурни.
На пресконференция в Лос Анджелис, относно новият филм на Тод Хайнс „ Карол“, Руни Мара беше попитана за бъдещето й в ролята на компютърния гений Лизбет Саландер. Оказава се, че тя не знае почти нищо за новия проект, но въпреки това очаква да изиграе ролята отново:

„Знам, че са наели Стивън Найт да адаптира последната книга в сценарий. До колкото ми е известно, аз ще играя ролята, докато студито не каже друго. Но не съм чула нищо такова… и не знам повече от това.“ – каза в интервюто Мара.

За разлика от оригиналната трилогия „Милениум“, „Взривената въздушна кула“ е единствената книга, която не е писана от Стиг Ларшон, тъй като той умира през 2004 (и трите книги са публикувани посмъртно). Историята на третата книга ни среща отново с героите от „Мъжете, които мразеха жените“ – Лиз Саландер и Микаел Блумквист (Даниел Крейг), но до този момент изглежда, че актьорът, добре познат като Джеймс Бонд, няма да изиграе ролята.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here