planes p

От 06.09.2013г. по родните екрани  политат Самолети-те на Дисни. Ние с разпространителите на филма от Форум Филм България ви спретнахме своеобразна инициатива, с която да разчовъркаме мозъците ви и да наградим подобаващо 7 от вас с оригинални награди от филма. Инициативата ни е разположена в бутон „СПЕЧЕЛИ“ на нашата Facebook страница.  Всеки самолет в играта носи флагче, с буква от името, на герой от филма. Съберете буквите, сформирайте името, регистрирайте го и спечелете оригинална награда от филма, като :

 

Инициативата продължава от днес 30.08.2013г. до 13.09.2013г.  Гледайте  Самолети от 06.09.2013г. на 2D, 3D и 4DX само в кината. Разпространява Форум Филм България.
planes_ver3

Над света на “Колите“ на Disney е този на „Самолети“ – изпълнена с екшън и приключения анимационна комедия на 3D, в която главната роля е отредена на Дъсти, самолет от малко градче, с мечти да се състезава в надпревара на голяма височина. Kонструкцията на Дъсти не предполага конкурентност при подобно състезание, а и той се бои от високото, затова се обръща за помощ към Скипър, който е авиатор във флота. Тĥой помага на Дъсти да се квалифицира и да се изправи като претендент за титлата срещу Рипслингър, настоящият шампион в състезателната лига. Куражът на Дъсти е поставен на сериозно изпитание, когато той се устремява към висини, каквито не е и сънувал, че са възможни за него, за да се превърне в истинско вдъхновение за смаяния свят.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
BC Logo 300 copy  razdavalnik sever.bg
like-us-on-facebook  like-us-on-facebook  like-us-on-facebook
 546425_503883632955131_2049661495_n filmitena_logo_cinebum
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
   rsz_igri_logo  utro  
   like-us-on-facebook  like-us-on-facebook  like-us-on-facebook

Вашият коментар