Премиера в България: 08.02.2013
Световна премиера: 08.02.2013
Жанр: Комедия, Криминален
Продължителност: 111 минути
Формат: 2D
Сценарист: Стивън Конрад, Крейг Мезин
Режисьор: Сет Гордън
В ролите: Джейсън Бейтман, Дженезис Родригез, Джон Чо, Джон Фавро, Кларк Дюк, Маги Елизабет Джоунс, Аманда Пийт, Мелиса Маккарти, Бен Фалкон
Разпространител: Форум Филм България / Universal Pictures

Комедия с много звезди, в която обикновен човек е тласнат към екстремни мерки, за да изчисти името си. След като самоличността му е открадната, той е заплашен да изгуби всичко и открива колко лесно е да полудееш в опитите си да уредиш лош кредит.
Достъпът до неограничени средства дават възможност на Даяна /Мелиса Маккарти/ да живее в околностите на Маями, където кралицата на пазаруването си купува всичко, каквото й се прииска. Има само един проблем: на документите, които използва, за да финансира тези си капризи, пише “Санди Бигълоу Патерсън“ и принадлежат на счетоводителя Санди /Джейсън Бейтман/, който живее в другия край на страната.
Истинският Санди Бигълоу има само седмица да открие измамницата, преди светът му да се срине, и той се отправя на юг, за да се изправи срещу жената, получила пълен достъп до живота му. Докато се опитва да я накара да пропътува двете хиляди мили до Денвър чрез подкупи, умилкване и подлъгване, тази лесна мишена открива колко е трудно да си върнеш обратно името.
Режисьор е Сет Гордън /“Шефове гадняри“/, продуценти са Скот Стъбър /“Приятелю, Тед“/, Бейтман и Памела Абди /“47 ронини“/.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here