tomfeltontopoTV Line първи отприщиха новината, че Том Фелтън, който изигра ролята на Драко Малфой във всичките 8 филма за „Хари Потър“, се присъедини към екипа на „Светкавицата“ като главен герой. Фелтън ще се превъплати в Джулиан Дорн, описан като разследващ местопрестъпленията с Бари и екипа на полицията, който подозира, че „В Бари има повече от репутацията му на добро момче“.

Премиерата на „Светкавицата“ сезон 3, ще се казва „Flashpoint“, в потвърждение  на това, че новия сезон от части ще бъде базиран на популярните събития от комикса на  DC. Ще припомним:

СПОЙЛЕРИ!!!

Във финала на сезон 2, Бари се върна назад във времето и направи това, което преди не е могъл- спаси майка му от Анти- Светкавицата.

КРАЙ НА СПОЙЛЕРИТЕ!

The Flash -- "The Race of His Life" -- Image: FLA223b_0234.jpg -- Pictured (L-R) Grant Gustin as The Flash and Zoom -- Photo: Katie Yu/The CW -- © 2016 The CW Network, LLC. All rights reserved

В комикса, резултатът от това събитие е фундаментални промени- Капитан „Студ“ е героят на Сентръл Сити, Лигата на Справедливостта не съществува, Амазонките на Жената- Чудо и хората на Aquamen са в нестихваща, световна война, Брус Уейн е този, който бива убит на улицата, а родителите му оцеляват. Баща му се превръща в Батман а майка му в…. Жокера. Супермен е държан под земята в бункер, след като е открит от военните.

А точно какви ще бъдат промените, озарили животът на самия Бари, ще видим тази есен.

Вашият коментар