Sega i zavinagi„Сега и завинаги” е дебютната книга на Елмира Василева. Написана е през 1998 г., като порив на сърцето на авторката и в отговор на залетия български пазар с чуждестранна булевардна литература. Авторката смело застава рамо до рамо с нашумели автори като Силвия Дей, Е. Л. Джеймс, Логан Бел и други, за да покаже, че и начинаещ български автор може да напише успешен любовно-романтичен роман, който да звучи съвременно. Четенето на „Сега и завинаги” ще върне надеждите и вярата в чистата, непризнаваща граници любов, ще ви въвлече в един романтичен свят, в който две души се търсят и намират една друга.

Съдбата изпраща Мария – млада българска студентка в Париж, – на прага на старинния замък Бузе. Животът на неотразимия граф Клод Бузе, млад и самотен френски благородник, се променя от мига, в който се появява Мария съчетание между невинност, финес, страст, пламък и очарование. Между двамата пламва неудържимо привличане, макар и всеки поотделно да се бори с нахлулите чувства. Записаното в дебелата книга на Съдбата им отрежда двамата да се преоткрият един в друг. И когато всичко изглежда идеално и несломимо, ненадейно сенките от миналото на Клод се надигат и преживените кошмари отново нахлуват в живота на графа, като заплашват да унищожат любовта им. Бившата съпруга на графа, усетила заплахата от появата на нова жена в живота на своя бивш съпруг, предприема действия, с които застрашава не само живота на Мария, но и живота на детето на Мария и граф Бузе. Ще успеят ли двамата влюбени на преодолеят предизвикателствата на съдбата? Страстта им ще бъде ли достатъчна и прерасне ли в нещо по-силно?

„Сега и завинаги” е книга за всеки, който не вярва, че има още един шанс и че когато ни е най-трудно, трябва да се научим да разпознаваме знаците на съдбата. Авторката показва, че в името на любовта си заслужава да бъде поет риск, защото наградата може да бъде безценна – сега и завинаги…

За Авторката

Елмира Василева е млада начинаеща авторка. „Сега и завинаги” е неин дебютен роман. Самата Елмира трудно се решава да издаде книгата, но провокирана от залетия с чуждестранни любовни романи пазар, се престрашава да предложи за издаване „Сега и завинаги”. В свободното си време Елмира Василева се занимава с танци, а вярата й в доброто и любовта я води напред в живота.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here