7 pisma 3d koricaИздателство „Софтпрес“ представя „Седем писма от Париж“ от Саманта Веран

Действителна история за една сбъдната мечта!

Колко често, поглеждайки към миналото, си задавате въпроса: „Какво би станало, ако…“? В навечерието на четирийсетия си рожден ден някога успешната рекламна дизайнерка Саманта е безработна, с купища дългове и провален брак. Ситуацията изглежда напълно безнадеждна до момента, в който Сам не открива седем забравени любовни писма, които е получила преди двайсет години.

Това е история за две десетилетия, седем любовни писма и една отдавна забравена любов…

През лятото на 1989, когато е едва на деветнайсет години, Саманта обикаля Европа с приятелка. В Париж се запознава с чаровния Жан-Люк, млад ракетен инженер, с когото прекарва един шеметен ден – достатъчен, за да пламне искрата между тях. Но Сам трябва да продължи пътуването си, а Жан-Люк остава в Париж…

През следващите няколко месеца той написва и ѝ изпраща седем невероятно романтични и страстни писма, на които тя така и не отговаря.

Сега обаче е време да рестартира сърцето си. Бърза справка с Google ѝ помага да открие чаровния французин. Скоро и двамата разбират, че годините и разстоянието не са угасили страстта, която изпитват един към друг. Саманта осъзнава, че внезапният й полет до Франция, за да се срещне отново с мъжа, когото познава от 24-часов горещ флирт, е лудост – но точно това е лудостта, за която е мечтала цял живот…

JLandSamЗа автора

Саманта Веран е жена, пристрастена към пътешествията, самоук енофил и специалист по френската кухня с необикновен подход към готвенето. През годините обикаля много страни, живее на различни места и се захваща с разнообразни професии, докато един ден не открива, че писането е голямата ѝ любов. То не просто ѝ позволява да отвори сърцето си, а я отвежда в Южна Франция, където днес е омъжена за сексапилен французин, когото е срещнала за първи път преди повече от двайсет години. Когато не прави преходи от Прованс до Пиренеите и не дегустира вино, Саманта самоотвержено продължава да се бори с френските спрежения.

Вашият коментар