Запознайте се с героините от едноименния сериал на Disney Channel в поредицата Star Darlings на Егмонт България!

Сейдж и пътуването до Желандия

Шана Мълдун Запа и Ахмет Запа

Добре дошли в Звездна академия – престижното училище, в което учениците се учат как да изпълняват желания и да помагат на желателите да сбъднат мечтите и желанията си. Избрани са дванадесет момичета чародейки, орисани от звездите. Стар Дарлингс, за да работят в екип и да спасят от опасност тяхната любима Звездоландия.

Впусни се в едно зрелищно пътешествие до Желандия със Сейдж и открий как животът на непознато място може да бъде изпълнен с предизвикателства! Ще научиш и колко важни са приятелството и задружната работа, както и защо никога не бива да правиш прибързани заключения.

Либи и училищните избори

Шана Мълдун Запа и Ахмет Запа

Либи, която ужасно много обича да доставя удоволствие на всички, е избрана да отиде в Желандия, където ще трябва да внимава да не изпълнява прекалено много желания, дори и да са малки. Ще може ли тя да се съсредоточи, за да намери своята желателка, да разпознае правилното желание и да помогне за сбъдването му, преди времето ѝ да изтече?

Чародейките Стар Дарлингс научават все повече неща за желателите и сбъдването на желания. Момичетата загадъчно се скарват и прослушването за музикална група създава още по-голямо напрежение. Либи, която ужасно много обича да доставя удоволствие на всички, е избрана да отиде в Желандия, където ще трябва да внимава да не изпълнява прекалено много желания, дори малки.

 

Вашият коментар