Любов на фона на Северното сияние във втората книга от поредицата „Седемте сестри” – „Сестра на бурята”

Любов, страсти и изненадващи удари на съдбата във втората книга от поредицата „Седемте сестри” очакват почитателите на Лусинда Райли – ирландската майсторка на завладяващи епоси.

Красивата и смела Али Д`Аплиез е главната героиня в „Сестра на бурята”. Младата жена е на път да се включи в най-престижното състезание с яхти, когато я застига вестта за мистериозната смърт на нейния баща.  Връщайки се в дома при петте си сестри, Али открива, че Татко Солт е завещал на всяка от тях координати за истинския им произход и малка загадъчна улика, чрез която да достигнат до корените си. Но съдбата нанася още един удар за Али, като в яхтеното състезание загива и нейната голяма любов. Съкрушена, младата жена решава да открие коя е всъщност, следвайки уликите от Татко Солт. Те я отвеждат в Норвегия, където открива, че е родственица на талантливата Анна Ландвик, която преди повече от сто години със своя ангелски глас пленява сърцето на Европа.

Във втората книга от поредицата „Седемте сестри” Лусинда Райли създава още един завладяващ епос за любовта и загубата. А въпросът защо липсва седмата сестра е все по-близо до своя отговор…

Лусинда Райли е родена в Ирландия и след ранна кариера като актриса във филми, театрални постановки и телевизия, пише първата си книга на двадесет и четири години. Нейните книги са преведени на повече от тридесет езика и са продадени над десет милиона копия по целия свят. Тя е автор на бестселъри на „Сънди Таймс” и „Ню Йорк Таймс”. Лусинда в момента пише серията „Седемте сестри”, която разказва историята на сестрите Д`Аплиез и се основава алегорично на митологията на известното съзвездие на звездите, а правата върху телевизионен сериал вече са избрани от продуцентска компания в Холивуд.

Книгоиздателска къща „Труд” е ексклузивен издател на Лусинда Райли за България.

Вашият коментар