smurfovete 2

Той се завръща, за да се впусне в поредното преследване на сините създания! Невероятно е, че отблъскващият и неприятен Гаргамел сега е световна суперзвезда, на която се възхищават безброй фенове, намиращи парижкото му шоу за поразително, а злият магьосник – за очарователен. Независимо от цялата слава и богатство, той все още отчаяно се стреми това, което наистина иска – да залови всички смърфове и да стане най-мощният илюзионист в света! Създаването на калпазаните и отвличането на Смърфиета е само началото на един подъл план, който може да бъде билетът му към абсолютната власт.

Ханк Азария отново влиза в образа на този зъл магьосник. „Той е нещастен, ядосан, тъжен човек, а смърфовете са толкова щастливи, че той го прием като лична обида, – казва Азария. – Той ги мрази заради това колко са щастливи. И тъй като е зъл магьосник, който е обсебен от смърфовете, естествено е именно те да стоят на на пътя му за осъществяване на мечтата да бъде най-могъщият магьосник в света. “

За Азария ролята на Гаргамел е без аналог. „Това е като да си в друг свят, наистина е странно, – споделя Азария. – Усещам се сякаш съм малко луд по време на снимки, понеже през цялото време крещя, викам и гоня неща, които ги ня ма на сцената.”The_Smurfs_2_13674396587317
Котаракът Азраел е единственият „специален човек” в живота на Гаргамел. „Мисля, че е наистина смешно, че той има това силна връзка с котка, която е по-умна от него, – казва Азария. – Котката знае по-добре от него какво прави, и когато Азраел мяука, Гаргамел може да изрече какво казва котката. Намирам това за много забавно.”

Казват, че дрехите правят човека. И със сигурност това никога не е било по-вярно, отколкото за Гаргамел. Азария прекарва часове на стола за грим всяка сутрин, за да получи необходимия външен вид, а гардеробът добавя подплата на корема и гърбицата под наметалото. Движенията на тялото, позата, всичко в него се променя толкова драстично, че е трудно да разпознае къде е Ханк.”

The_Smurfs_2_13674396584747

„Смърфовете 2“ тръгва по родните екрани от 16.08.2013г. Разпространява Александра Филмс!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here