Една от най-очакваните продължения за тази есен, „Kingsman: Златният кръг“ дебютира по родните екрани от 22.09.2017г. Разпространява за България- Александра Филмс.

Нашето зорко око съзря потенциала му и побързахме да организираме тематична инициатива, за да заведем шестима от вас на прожекция по техен избор. Позиционирали сме я тук:

ИГРА „KINGSMEN: ЗЛАТНИЯТ КРЪГ“

От вас се изисква чисто и просто да отбележите приятел в коментар под поста и да го споделите на стената си.

Инициативата стартира днес: 08.09.2017 и приключва на 21.09.2017г. Още на следващия ден ще изтеглим и обявим победителите. Всички победители ще могат да използват наградите си в следните кина:

Синема сити – Mall of Sofia, Paradise, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Русе
Арена – София Запад, Младост, The Mall,  Делукс, Пловдив Марково тепе, Парк Мол Стара Загора, Варна- Мол Варна и Гранд Мол Варна, Смолян, Плевен
Синегранд – Парк Център София, Ринг Мол
Велико Търново – Палас
Благоевград – Синемакс

Поканите, ще очакват победителите на касите на съответните кина в периода от 27.09 до 12.10! Ако съответното кино реши да свали от екран филмът преди крайния срок, организаторите НЕ носят отговорност. Поканите ще се получават срещу документ за самоличност. Поканите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност но могат да бъдат преотстъпвани на приятел.

„Kingsman: Тайните служби“ ни въведе в света на Кингсмен – тайна, международна разузнавателна агенция, чиято основна цел е да защитава сигурността по целия свят. В „Kingsman: Златният кръг” познатите герои са изправени пред ново предизвикателство. Когато тяхната главна квартира е разрушена и целият свят се оказва под заплаха пътят им ги отвежда до съюзническата шпионска групировка в САЩ, която носи името „Стейтсмен” още от времето, когато и двете организации са били създадени. В новото приключение, което поставя на изпитание силата и възможностите на агентите и в двата елитни шпионски отряда, техните екипи се обединяват, за да победят безскрупулния си общ враг и да спасят света – упражнение, което неусетно се превръща в навик за Егси.

Вашият коментар