cherna_slujba_posterСледващия петък 13.11.2015г. е официалната премиера за страната на дългоочаквания нов филм на номинирания за Оскар Джони Деп „Черна Служба“. Изпълнението на актьора вече овърша овациите на публика и критика по света и най-сетне ще плени и родната публика, благодарение на официалния разпространител на филма за страната Александра Филмс.

Ние по традиция не пропуснахме възможността да ви загреем подобаващо за това силно заглавие с лека инициатива, в която четирима от вас ще прибират оригинални шапки и тениски „Черна служба“ любезно предоставени от разпространителите от Александра Филмс.

За целта, чисто и просто трябва да споделите специално създадения пост на нашата фейсбук страница, който се намира тук:

ПОСТ „ЧЕРНА СЛУЖБА“

Седмица след премиерата на филма ще обявим финал на инициативата и след кратък жребий, ще изтеглим  и обявим победителите.

Време е да разгласим мълвата за Уайти Бълджър и неговата „Черна служба“. Време да приберем оригинални награди от филма….

„Черна служба“ се фокусира върху действията на мафиота от Южен Бостън – Уайти Бълджър, който е брат на щатски сенатор и когото много местни жители смятат за защитник на бедните и онеправдани хора.
През 70-те и 80-те години Бълджър е бил една от основните фигури в подземния свят на града и за да се справи с конкурентно мафиотско семейство се съгласява да стане информатор на ФБР. С това обаче не слага край на криминалната си дейност и в продължение на повече от 10 години е сред най-издирваните престъпници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here