Rapid Response Corps 2PRO FILMS кани всички почитатели на „Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха“ на специална ВИП прожекция 2 дни преди официалната премиера на лентата за страната. На 15.01.2014г. почитателите на седмото изкуство, ще имат възможност ПЪРВИ да гледат филма на специална ВИП прожекция в кино СИНЕМАКС в гр. Благоевград. За целта всеки ден през следващите 3 дни ще теглим по 1 победител, който ще получи двойна покана за нощта на „Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха“ в кино СИНЕМАКС в Благоеград и срещата с актьорите от филма.

За да се регистрирате за участие, просто изпратете на e-mail адрес:

kbr2@cinebum.eu

И-мейлът ви трябва да съдържа трите ви имена, телефон за контакт и от кой град сте.

На 13.01.2014 вечерта, на 14.01.2014г. вечерта и на 15.01.2014г. на обяд ще изтеглим по един от регистриралите се, който ще получи двойна покана за специалната прожекция! 

Гледайте „Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха“ от 17.01.2014г. в кино салоните в цялата страна. Разпространява PRO FILMS! 

След като през 2011 година тримата приятели от КБР разсмяха до сълзи десетки хиляди зрители в киносалоните и още стотици хиляди пред малкия екран, сега Васко, Борето и Гецата се завръщат с нови приключения и още повече смях и екшън.

Охранявайки новата си клиентка Мелъни (Златка Димитрова), „Корпуса” случайно се натъква на международна сделка за продажба на ядрено оръжие. Васко (Васко Мавриков) решава, че трябва задължително да заловят терористите, така едновременно ще спасят света и ще влязат в „лигата на топ играчите”.

946576_578956498823278_133095285_n

Изобретателят на оръжието е българин – Химика (Китодар Тодоров), който е взел капаро от лудия английски мултимилионер Джон Карадайн(Филип Деланси) и го чака в София, за да осъществят сделката. Междувременно – естествено напълно неволно – нано-атомната бомба попада в приятелката на клиентката на КБР Дженифър (Ралица Паскалева) и изчезва заедно с нея.

Химикът наема детектив (Методи Вълчев), за да я намери, без да знае, че е попаднал на дребен престъпник, който иска да се „издигне” до високоплатен килър. Начинаещият наемен убиец решава на своя глава да очисти момичето без пари, като „промоция” за първата си поръчка и тръгва да я търси.

Скоро момчетата от КБР залавят Химика и разбират, че трябва на всяка цена да спрат Карадайн. Васко, Гецата (Евгени Будинов) и Борето (Ивелин Найденов) се заемат със задачата, но всеки по своя си начин, защото след поредния им вътрешен скандал, Борето напуска КБР.

995903_578957012156560_1002025937_n

В това време художника-фалшификатор и международен таен агент от ромски произход Кутрум (Башар Рахал) също е по следите на нано-бомбата. Интригата съвсем се заплита когато далеч от България, Кутрум се натъква на самата г-жа Георгиева (Диана Любенова), точно там, където трябва да е детонаторът на бомбата.

ИНИЦИАТИВАТА ВАЖИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СПЕЦИАЛНАТА ПРЕМИЕРА С ПРИСЪСТВИЕТО НА АКТЬОРИТЕ ОТ ФИЛМА В КИНО СИНЕМАКС ГР. БЛАГОЕВГРАД