Скъпи приятели,

Два изключителни филма, които определят кино вкусовете през месец май, са приготвили специални награди за вас, читателите на www.cineboom.eu!

„Крал Артур: Легенда за меча“ вече е в кино салоните в цялата страна! Имате последни 4 дни (до 19.05.2017г. включително) за да се включите в разпределението на оригиналните награди от филма, научате как ето от тук:

Игра „Крал Артур: Легенда за меча“

Всички изпълнили И ДВЕТЕ условия- споделяне и отбелязване на приятел, ще участват във финалното разпределение на наградите този петък. Официалния разпространител на филма за територията на България- Александра филмс- са осигурили за целите на инициативата:

Този петък- 19.05.2017г. е официалната премиера за територията на страната на „Пришълецът: Завет“. Още миналата седмица на 12.05.2017г. стартираха тематичната инициатива, посветена на премиерата на филма. Тя е позиционирана тук:

www.cineboom.eu/alien-game

Там ви очакваха трите тематични кадъра, измежду които бяхме скрили ликът на Даниел от „Пришълецът: Завет“ в ПЪРВИЯ. Днес поставяме финал на етап 1 за тази инициатива. Всички включили се за участие- УЧАСТВАХА за спечелването на Двоен билет за прожекция на филмът, съгласно правилната на инициативата, обявени на нейната страница по-горе.

От този момент обявяваме старт на ВТОРИ етап на играта. В него ви очакват нови ДВА двойни билета за прожекция на „Пришълецът: Завет“ в избрано от вас кино, в посочен от вас ден и час. Етап две от инициативата се намира тук:

Игра „Пришълецът: Завет“ – етап втори

Всички участвали в първия етап ЩЕ УЧАСТВАТ за спечелването на двоен билет, в края на инициативата. Всички УЧАСТВАЛИ в първи етап ИМАТ право да се включат и във втория етап на инициативата, за спечелването на допълнителните ДВА двойни билета, които ще бъдат разпределени измежду участниците в нея. Играта приключва тази неделя, 21.05.2017г. – така че… НЯМАТЕ ВРЕМЕ! Марш към втория етап 🙂

Гледаме „Пришълецът: Завет“ от 19.05.2017г. в кино салоните в цялата страна. Разпространява за България- Александра филмс.

 

Ридли Скот се завръща във вселената, която сам създаде с новия филм „Пришълецът: Завет“, изцяло нова глава в изключителния франчайз на „Пришълецът“. Екипажът на кораба „Завет“ се отправя към далечна планета, от другата страна на Галактиката, за да открие място, смятано за Рай. Но всъщност това е един непознат и опасен свят. Когато те намират заплаха, отвъд въображението, трябва да направят всичко по силите си, за да избягат веднага.

Вашият коментар