StarWars„Егмонт” стартира издаването на списания „Междузвездни войни: Бунтовниците”, Palace Pets и „Маша и Мечока”. И трите издания могат да се открият по местата за продажба на вестници и списания в цялата страна.

„Междузвездни войни: Бунтовниците”

Новото списание „Междузвездни войни: Бунтовниците” приветства младите падуани! На страниците му ги очаква вълнуващ комикс от анимационния хит на „Дисни ченъл”, любопитна информация, предизвикателни загадки за ума и страхотни плакати на героите! Ще открият и специален джедайски подарък, в първия брой това е енергийна прашка.

Списанието ще е с двумесечна периодичност, подарък – оригинална играчка, а цената му 5,50 лв. Това е вторият продукт, вдъхновен от легендарната сага, който „Егмонт” представя на българската публика, след илюстрованата енциклопедия „Междузвездни войни: Бунтовниците” от септември 2014 г. Издателска програма ще бъде допълнена с художествена литература, рисувателни, занимателни и образователни книги с марката „Междузвездни войни”.

swrebels-201-01-3

Masha„Маша и Мечока”

Първият брой на списание „Маша и Мечока” ще зарадва всички малки немирници. Весели истории, занимателни игри и страници за рисуване ги очакват в новото издание. В него ще отрият и специален подарък – промо код за 2 седмици забавления в Kidamom! Списанието струва 3,20 лв. и нов брой ще излиза всеки месец.

PalacePetsPalace Pets

Списание Palace Pets запознава малките читателки с пухкавите домашни животни на принцесите на Дисни! От него ще научат как да ги зарадват, как да се грижат за тях и какви лакомства да им предложат! Списанието е на цена от 4,50 лв. и е с двумесечна периодичност. Всеки брой съдържа и подарък – в първия това е котето Съкровище, което обича морето.

palacepets-2015-01-2

Вашият коментар