enthusiast_sb_halloween_roald-dahlСтолична библиотека и издателство „Ентусиаст“ канят всички деца, любители на приключенията и страшните герои, на Хелоуин парти в Американския център на Столична библиотека. Партито ще се състои точно на Вси светии, но различното тази година е, че сме решили да изпробваме въображението на малчуганите и да ги предизвикаме да участват в едно по-различно и забавно тържество.

На 31 октомври, за Хелоуин, ще се маскираме като любим герой на Роалд Дал. Всеки от нас може да се превърне в ГДВ, в  Господин Уили Уонка, във Фантастичния господин Фокс, във Върховната вещица, в Огромния крокодил или в други Страшни зверове.

Децата, които дойдат дегизирани като герои на Роалд Дал, ще участват в конкурс за най-атрактивен костюм и най-страшна маскировка. Ще отличим най-добрите имитатори и ще раздадем забавни награди на участниците.

Подготвили сме ви незабравим празник с много забавни игри, весели награди, приятни изненади, лакомства, страшен и гнусен кетъринг и Хелоуин дискотека за всички. 

Заповядайте на 31 октомври 2016 г. от 18,00 ч. в Американския център на Столична библиотека и станете наши Хелоуин звезди!

Хелоуин отново наближава,

призрачен градът ни става.

Страшно парти ще се вихри пак.

Костюма стягай си, юнак!

 

Като герой на Роалд Дал се облечи,

маска, шапка, наметало си сложи.

В конкурса за костюм участвай ти

и страхотевична награда спечели.

 

Игри със много изненади

и лакомства, и танци, и награди.

В партито участник ти бъди

и наша Хелоуин звезда стани.enthusiast_halloween_roald-dahl

Вашият коментар