The Other Side of the Door

other-side-gallery-02-gallery-image

Идилията на младо семейство е нарушена от трагичната смърт на малкия им син. Безутешната майка научава за древен ритуал, който може да върне детето и поне за последно сбогом. Тя пътува до древен храм, където врата служи за портал между живота и смъртта. Майката обаче нарушава баланса между двата свята и главоболията започват. Сюжет, напомнящ за „Гробище на домашни любимци“ по Стивън Кинг, но тъй като сме закоравели хорър почитатели едва ли ще го пропуснем.

 Rings

Samara-The-Ring1

Сценарият е дело на Акива Голдсман („Зимна приказка в Ню Йорк“), а в главната роля е звездата от „Теория за големия взрив“ Джони Галецки. Филмът е трета част на поредицата „Предизвестена смърт“. Само заради това няма да го пропуснем.

Before I Wake

before_i_wake_3_large

Млада двойка осиновява сираче. Детето обаче е преследвано от кошмари, тъй като има отвращение към съня. Причината е, че най – големите на страхове на детето стават реалност докато спи. В главните роли са Томас Джейн и Кейт Босуърт.

Amityville: The Awakening 

Amityville-The-Awakening-1050x689

С главна роля е номинираната за „Оскар“ Дженифър Джейсън Лий. Във филма е самотна майка на три деца, с които се нанасят в къща, обитавана от духове. Дженифър Морисън („Д-р Хаус““) и Бела Торн („Алвин и Чипоносковците: Голямото чипоключение“)  също взимат участие в новия филм от поредицата за къщата на ужасите Амитивил.

The Conjuring 2

conjuring-2-script-release-date-james-wan

Един от най-чаканите филми въобще. Първа част бе сред най-добрите заглавия на 2013 г.  Лорейн и Ед Уорън (Вера Фармига и Патрик Уилсън) пътуват до Северен Лондон за помогнат на самотна майка с четирите си деца в къща. Къщата, в която живеят е тероризирана от злонамерени духове.  

Patient zero

patientzero

След безпрецедентна глобална пандемия, в която огромна част от човечеството се разболява от бяс и по някакъв парадокс се превръщат в хипер интелигентни същества, говорещи на неразбираем език. Единственият, който говори езика им е Морган (Мат Смит), който е и решен на всичко да намери Пациента нула, за да спаси заразената си съпруга. Повежда отряд, на който на начело са д-р Джина Роуз (Натали Дормър) и полковник Кокс (Клайв Стандън).

Ghostbusters 

ghostbusters-2016-official

Хорър с елементи на комедия. Този път „Ловци на духове“ ще бъдат жени. Ерин Гилбърт (Кристен Уиг) и Аби Йейтс (Мелиса Маккарти) са двама анонимни автори на книга, в която главната теза е, че призраците съществуват. Двете се обединяват с инженера Джилиан (Кейт Маккинън) и работничката в метрото Пати (Лесли Джоунс) за да предпазят Ню Йорк от лошите паранормални явления.

Вашият коментар