Под зоркия ни поглед попадна любопитна новина на TheWrap. Изглежда, че Warner Bros. и DC Entertainment ухажват Майкъл Бей, за поемане на режисьорския стол на дълго подготвяният им филм Lobo. Среща с режисьора ВЕЧЕ е имало и той е предложил свои бележки за продукцията, към нейния сценарист. А Джейсън Фуч (Жената чудо) ще ги включи в новата чернова на сценария, която ще бъде представена на Бей, за да го предизвикат да подпише договора.

Warner Bros. приемат Lobo, като своя отговор на поредицата „Дедпул“ на 20th Century Fox. И двата персонажа са антигерои и развиват култ към себе си, след премиерата през 90-те. „Дедпул“ смачка световния боксофис с над $783 млн. приходи, с което победи 3 от петте филма от вселената на DC COMICS.

Към настоящия момент Майкъл Бей НЯМА ангажимент, към друг филм.

Създаден през 1984г. от Роджър Слифър и Кийт Гифън, Lovo е ловец на глави, който е неразрушим антигерой и кара космическо мотор, през открития космос, в търсене на следващата си мишена. Lobo  се е борил със Супермен, Deathstroke и още от героите на DC. В някои от изданията Lobo поваля учителя си от четвърти клас и дори самият Дядо Коледа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here