Съвместната драма на Хоакин ФиниксСъвместната драма на Хоакин Финикс и Руни Мара е привлякла в състава си оше Джона Хил и Джак Блек

Съвместната драма на Хоакин Финикс

Amazon Studios пуснаха във виртуалното пространство първи трейлър за Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot. В главните роли гледаме номинираните за Оскар Хоакин Финикс (Гладиатор) и Руни Мара (Карол). В поддържащи роли са номинираният за Оскар Джона Хил (Кешбол) и номинираният за Златен Глобус Джак Блек (Бърни). Вижте първият трейлър на съвместната драма на Хоакин Финикс и Руни Мара в плеъра, в дъното на публикацията.

Мързеливеца от Портланд, Джон Калахан (Финикс) почти губи живота си в автомобилна катастрофа. В онзи момент, последното което възнамерява да направи е да се откаже от пиенето.  С насърчаване от приятелката му (Мара) и харизматичен спонсор (Хил), Джон неохотно  постъпва на лечение.  В следствие на това, той открива неочаквани способности у себе си. Джон започва да рисува непочтителни, груби, ръбати рисунки за местен вестник. Те получават отзвук от цялата държава, а това от своя страна му дава нов смисъл в живота. Филмът е базиран на истинска история. Трогателна, проницателна и често забавна драма, която изследва лечебната сила на изкуството. В другите роли ще видим Кари Броунстейн, Бет Дито и Ким Гордън.

Съвместната драма на Хоакин ФиниксФилмът е базиран на автобиографията на Джон Калахан. Режисьор е двукратно номинирания за Оскар Гюс Ван Сант (Добрият Уил Хънтинг, Милк). Сценарият е дело на Гюс Ван Сант, Джон Калахан, Джак Гибсън и Уилям Андрю Ийтмън.

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot дебютира по световните екрани на 11.05.2018г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here