Този понеделник, 15.01.2018г.,  от 17:30 часа е премиерата на първия ДАТСКИ сериал за най-обичаният, детски телевизионен канал Cartoon Network. „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ е вторият авторски сериал, който телевизията създава в Европа. Първият бе „The Amazing World of Gumball“.

Първият сезон съдържа 10 епизода, като всеки от тях е с продължителност 3 мин. , в които безстрашният принц Айвъндоу  и неговият верен другар, птицата Берт, се срещат с някой нов… в гората. Епизодите са направени достъпни за уеб игра, в която играчите могат да играят с Айвъндоу и Бърт, за да отключат епизод. Поредицата се излъчва и по Cartoon Network Nordic, който се излъчва в Швеция, Дания, Норвегия, Финландия и Исландия.

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ е създаден от младите режисьори Кристиан Бовинг-Андерсън и Ева Лий Уолбърг, дипломирано от The Animation Workshop и ученици от Gumball. От предаването на сценария до продуцирането на поредицата в Дания, минава точно 1г.

Спечелете оригинални награди от „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“, любезно предоставени от Cartoon Network за www.cineboom.eu, ето тук:

www.cineboom.eu/ivandoe

А ето ги и самите Кристиан и Ева! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here