Дойде време и за бонус плаката на вечерта! Нещо като за преди лягане! Вярвам, че ще се съгласите, че в началото на месец февруари, още преди „Дедпул“, с Райън Рейнолдс в главната роля, да беше излязъл по кината, никой дори и не е подозирал, че филмът, със скромният бюджет от 58 млн. долара, режисиран от дебютанта в киното Тим Милър, ще спечели баснословната сума от 782 млн. долара на създателите си от Twentieth Century Fox и ще се превърне в един от най-касовите комиксови блокбъстъри на всички времена.

Месеци след излизането на кървавият екшън, Роб Лийфелд, един от създателите на комиксовият герой Дедпул, показа този изключително добър авторски плакат на филма точно на Комик-Кон, преди броени часове. Класика!

deadpool-sdcc2016-poster-by-rob-liefeld-header-191566

Сюжет: Базиран върху комиксите на Марвел за най-необикновения анти-герой, Дедпул разказва историята на бившия служител на специалните сили Уейд Уилсън (Райън Рейнолдс) превърнал се в наемник, който след като става обект на експеримент, се сдобива с изключителни способности да се възстановява и приема самоличността Дедпул. Въоръжен с новите си сили и мрачно, извратено чувство за хумор, Дедпул се впуска в преследване на човекът, който почти не е унищожил живота му.

Вашият коментар