Всеки ден, нов рестарт за обичан сериал от миналото излиза на яве. Има обаче един начин, за да си СИГУРЕН, че твоето шоу НЯМА да получи рестарт. И той е да убиеш ВСИЧКИ герои. А за „Изгубени“, който излъчи финалът за поредицата през 2010г. след шест сезона по телевизия АВС- дори това не беше достатъчно.

Тези герои не просто умряха. Ние ви показахме дори техните преживявания СЛЕД смъртта. Всеки нов поглед към „Изгубени“ най-вероятно, ще трябва да включва нови герои. Така би трябвало. – Деймън Линделоф пред Entertainment Weekly

Но не се надявайте много за завръщане към островът. Повече от 6г. след финала на поредицата, Линделоф смята, че това напрежение над света е приключило.

Що се отнася до ИЗГУБЕНИ, който бе толкова на широко разказан, мисля че би било предателство да се върнем там и просто да каже, че има още история за разказване, която сега сме измислили. Особено, когато имахме възможността и времето да го приключим по нашите правила и желания. – Деймън Линделоф.

Въпреки това, там има един остров и Линделоф казва, че той е наш за да си го вземем.

Изпълнителния продуцент Карлтън Кус и аз винаги сме казвали, че ако в бъдеще се появи пукнатина и възможност, ние ще я приветстваме. „Изгубени“ бе по-голям от нас, по голям и от Джей Джей Ейбрамс. Има нещо наистина вдъхновяващо във факта, че Джордж Лукас успя да продаде вселената „Междузвездни войни“ и сега хората, израсли с филмите му, могат да ги правят. Може същото да се случи с „Изгубени“.

Чухте човека! ТРЯБВА да се върнем! 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here