GRIP – Ускорение

От неделя, 4 февруари, в 10:20

Брой епизоди: 20 x 60 мин.
Жанр: Коли/ Списания
Оригинално заглавие: GRIP – Beat The Speed

„GRIP – Ускорение“ е най-дръзкото, съвременно, скоростно и забавно шоу. Скоростни камери с висока резолюция показват всички кадри, невидими за невъоръженото око. Шестимата водещи, чиито сърца изпомпват бензин вместо кръв, имат само една мисъл в главата – да натиснат газта докрай.

„GRIP“ показва последните тенденции в автомобилите, най-атрактивните автомобилни тестове и най-щурите истории за коли. Поредицата дава много повече от стандартната информация. „GRIP“ притежава способността да ви свърже емоционално със заряда и сексапила на страхотните автомобили и да комбинира експертно мнение с приключенски дух. Вълнение, адреналин, страст и скорост.


Ловът в Аляска

От четвъртък, 1 февруари, в 22:45
Сезон: 1
Брой епизоди: 4 x 60 мин.
Жанр: Приключения/ за природата/ документалистика
Оригинално заглавие: The Hunt Alaska

Два пъти в годината ловците се отправят към дивата природа на гористия о-в Кодиак в Аляска в търсене на кодиакска кафява мечка, най-големия сухоземен хищник в света. „Ловът“ документира преследването, показвайки с подробности километрите коварен терен и тежки климатични условия, с които се сблъскват ловците в тяхната 10-дневна експедиция.

Дотук дори още не е станало дума за опасността от срещата със самите мечки, достигащи височина почти 4 метра с нокти, остри като бръснач, мощни челюсти и изненадваща подвижност. Не е лесно да се уловят зверовете, но ловците следват многобройни регулации, които гарантират уважение към животните и земята и контролират популацията на вида.

Австралийски търсачи на злато

От четвъртък, 1 февруари, в 23:25

Сезон: 2
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Жанр: Лайфстайл/ експедиции/ документалистика
Оригинално заглавие: Aussie Gold Hunters
Година: 2017

„Австралийски търсачи на злато“ се завръща с нов сезон. Присъединяваме се към обсебените от златото мечтатели за още по-труден сезон на големи рискове и големи награди. Разбираме, че екипите тази година се състоят от нови корави, харизматични търсачи на злато и големи герои, когато излизаме от златната надпревара, за да срещнем семействата и приятелите им или ставаме свидетели на живота им отвъд златните мини. Докато машините реват и залозите се покачват, поредицата ще предложи по-задълбочен поглед върху златните полета и тази забележителна земя, нейните градове, общности и хора, които я правят истинска дива граница.

Търсачи на съкровища в пустинята

От неделя, 4 февруари, в 18:35
Брой епизоди: 13 x 60 мин.
Жанр: Документалистика/ експедиции/ лайфстайл
Оригинално заглавие: Desert Collectors
Година: 2017

Действието се развива в златните полета на Западна Австралия, известни като Австралийския Див запад – предимно запустял и слабо населен район с едни от най-обширните находища на злато и никел в света и много уникални и ексцентрични обитатели. Присъединете се към търсачите на съкровища в пустинята Найджъл и Норм, които пътуват сред невероятните пейзажи и исторически места на лов за уникални колекции, и се запознайте с хората, прекарали целия си живот да ги събират.

Строеж на гиганти

От петък, 2 февруари, в 18:55
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Жанр: Инженерство/ документалистика
Оригинално заглавие: Building Giants
Година: 2017

От най-дългите тунели и най-дръзките небостъргачи, до най-оживените подлези и най-големите военни кораби, тази забележителна поредица разкрива необикновените нововъведения, които помагат зашеметяващите суперструктури да бъдат построени и тайните за това как функционират.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here