SITE_BG_POSTER_70x100

“СПРАВЕДЛИВОСТ – ДЪЛЖА Я НА ДЪЩЕРЯ СИ.” – ДЖЕС

Цената на вманиачаването е в центъра на ТАЙНАТА Е В ТЕХНИТЕ ОЧИ“.

Вплитайки едно трагично минало с пейзажа на Лос Анжелис, ТАЙНАТА Е В ТЕХНИТЕ ОЧИ“ е изпълнен с изненади трилър, който изследва лични теми като загубата, предателството и неумиращата воля на родителя да поправи едно огромно зло. Следователят от прокуратурата Джес Коб (Джулия Робъртс), агентът от ФБР Рей Кастен (Чуител Еджиофор) и заместник областния прокурор Клеър Слоун (Никол Кидман) са изгряващи звезди, избрани да работят в съвместен контратерористичен екип в Лос Анжелис след 11-ти септември. Джес и Рей са сплотени партньори, които изпитват силно уважение и приятелство един към друг, в работата и извън нея. Рей и Клеър са от различни социални прослойки, но между тях съществува сложно привличане, което неизбежно присъства в ежедневните им срещи.

Il-segreto-dei-suoi-occhis-036_site_01361r_jpg_1400x0_q85-e1446913815788

Когато Рей и Джес са повикани на едно местопрестъпление, те откриват немислимото – жертвата е Каролин, дъщерята на Джес. Двамата започват съвместна работа с Клеър, за да изправят убиеца пред правосъдието. Но тяхната мисия се сблъсква със студената реалност, когато откриват, че техният заподозрян е охраняван свидетел и е пуснат на свобода.

Тринадесет години по-късно, въпреки опитите им да водят нормален живот, Рей, Клеър и Джес все още крият рани, които няма да зараснат. Но тогава Рей се натъква на нова следа и се връща в Лос Анжелис да убеди Клеър да отвори наново случая. Въпреки рисковете на емоционалните проблеми – животът на Джес е бил като сън повече от десетилетие, а любовта на Рей към Клеър не е повехнала – те обединяват сили в преследване на престъпника, и дават клетва, че този път ще вземат нещата в свои ръце, за да отмъстят за бруталното убийство на Каролин.Chiwetel-Ejiofor-Nicole-Kidman

Но никой от тях не е подготвен за шокиращата тайна, която се крие зад преследването и разкрива емоционалната цена на отмъщението и справедливостта.

Филмът е режисиран от номинирания за Оскар Били Рей (Капитан Филипс, Игрите на глада), който е и сценарист, и продуциран от носителя на Оскар и Еми Марк Джонсън (Рейнман) и Мат Джаксън (End of Watch). Филмът е базиран на El Secreto de Sus Ojos, носител на Оскар за най-добър чуждоезичен филм за 2010 година, режисиран от Хуан Хосе Кампанела.

Във филма участват носителите на Оскар Джулия Робъртс (Ерин Брокович) и Никол Кидман (Часовете) и номинираният за Оскар Чуител Еджиофор (12 години в робство). Екипът включва още операторът Дани Модър (Нормално сърце), дизайнерът на костюми Шей Кънлиф (Наследството на Борн) и монтажистът Джим Пейдж (Няма добро дело).

Преплитайки минало и настояще, ТАЙНАТА Е В ТЕХНИТЕ ОЧИ“ е завладяващ трилър, който задава въпроса „Докъде сте готови да стигнете, за да поправите едно неизмеримо зло?“

ТАЙНАТА Е В ТЕХНИТЕ ОЧИ“ идва по родните екрани на 04.12.2015г. Разпространява за страната ТАНДЕМ ФИЛМ.

.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here