FOX life

Любовни авантюри (Mistresses) – Сезон 4

От 29 август (понеделник) 22:00 ч. (13 епизода по 60 минути)

Премиера за България

MISTRESSES - ABC's "Mistresses" stars Jes Macallan as Josslyn ("Joss") Carver, Rochelle Aytes as April Malloy and Yunjin Kim as Karen Kim. (ABC/Bob D'Amico)
MISTRESSES – ABC’s „Mistresses“ stars Jes Macallan as Josslyn („Joss“) Carver, Rochelle Aytes as April Malloy and Yunjin Kim as Karen Kim. (ABC/Bob D’Amico)

Една година е изминала от нощта, когато Джос се е сблъскала с опасния Уилсън и трябва да се отърве от болезнения спомен, докато свидетелства в съда в процеса за убийството му. Въпреки че вече живеят заедно, Марк не си е намерил сигурна работа и Ейприл се притеснява от това, че Луси пораства твърде бързо. Карън се адаптира към майчинството, докато привлекателната й мъжка бавачка (в ролята е гост-звездата Джери О‘Конъл) дава привидно ненадеждни съвети. Междувременно Хари и Джос правят следващата крачка във връзката си, но може да ги чакат неприятности, тъй като Джос не се е излекувала напълно от преживяванията в миналото си.

Ролите в „Любовни авантюри“ са поверени на Йънджин Ким (Карън Ким), Рошел Ейтс (Ейприл Малой), Джес Макалън (Джослин Карвър), Брет Тъкър (Хари Дейвис), Роб Майес (Марк Никълби) и Табрет Бетел (Кейт Дейвис).

Джери О‘Конъл е гост-звездата в ролята на Робърт. В четвърти сезон участват още  Тиа Маури в ролята на Рутлидж, Корин Масия в ролята на Луси, Барян Гатас в ролята на  Ранди, Найл Фич в ролята на Ноел, Камила Банус в ролята на Кайли, Лиса Канинг в ролята на ищеца, Матю Борленги в ролята на адвоката-защитник, Адам Тъкър в ролята на  съдебния чиновник, Ник Тот в ролята на съдията, Ари Кац в ролята на Джона, Джарод Джоузеф в ролята на Уилсън и Робърт Фукузаки в ролята на репортера.

Изпълнителни продуценти на „Любовни авантюри“ са Джош Реймс, Рима Мимун, Кей Джей Щайнберг, Робърт Сертнер и Дъглас Рей.

С участието на:

Йънджин Ким в ролята на Карън Ким

Рошел Ейтс в ролята на Ейприл Малой

Джес Макалън в ролята на Джослин Карвър

Брет Тъкър в ролята на Хари Дейвис

Корин Масия в ролята на Луси Малой

Роб Майес в ролята на Марк Никълби

Табрет Бетел в ролята на Кейт Дейвис

Гост-звезда: Джери О‘Конъл

FOX life

Майка бунтар (Odd Mom Out) – Сезони 1 и 2

От 30 август (вторник) 22:00 ч.

Сезон 1 – 10 епизода по 30 минути; Сезон 2 – 10 епизода по 30 минути

Премиера за България

Новият комедиен сериал „Майка бунтар“ ще стартира в края на лятото по FOX life. В главната роля е писателката Джил Каргман, а сериалът е създаден по бестселъра й „Momzillas”. В комедийната поредица тя играе версия на себе си докато си проправя път в коварните елитни среди на североизточен Ню Йорк и в отбрания кръг свръх богати майки, които живеят на това фантастично и изключително място.

Нюйоркчанка до мозъка на костите си, Джил Уебър (Каргман) приема своя ексцентричен и нетрадиционен начин на живот с любимия си съпруг Анди Уебър (Анди Бъкли, “Офисът”), трите им страхотни деца и най-добрата й приятелка, която също като нея много обича понички и хапливи реплики, Ванеса Ригли (Кей Кей Глик, „College Humor”). Изтънченият и декадентски свят на типичното аристократично семейство на Анди обаче бавно поема контрола докато Джил храбро се опитва да устои на всички изкушения и глезотии, които богатството им позволява. От това да приема аристократичното и мрачно присъствие на роднините си до това да дава изявления за  плана на семейството да бъдат погребани в най-престижното гробище, Джил постоянно се бори да остане вярна на себе си докато оценява ползите от това да се впише в заобикалящата я среда. Престорените приятели и роднини на Джил само подклаждат огъня и я карат да се примири, включително обсебеният от статуса лидер в семейство Уебър – Кандис (Джоана Касиди, „Два метра под земята”), зетът Лекс (Шон Клайер, „Madam Secretary”) и съпругата му Брук (Аби Елиът, „Saturday Night Live”), която властва над група типични майки-орлици от североизточната част на Ню Йорк с желязната си кредитна карта.

Изпълнителни продуценти на сериала са Кен Дъкърман, Банкс Тарвър, Джил Каргман, Тим Пайпър, Даниъл Розенберг, Тони Ернандес, Джули Ротенберг („Smash”) и Елиза Зурицки („Сексът и градът”). „Майка бунтар“ е продукция на Left/Right Productions, Piro Vision и Jax Media.

С участието на:

Джил Каргман в ролята на Джил Уебър

Анди Бъкли в ролята на Анди Уебър

Кей Кей Глик в ролята на Ванеса Ригли

Шон Клайер в ролята на Лекс Фон Уебър

Аби Елиът в ролята на Брук Фон Уебър

FOX life

Игра на лъжи (The Catch) – Сезон 1

От 18 aвгуст (четвъртък) 22:00 ч.

Премиера за България

(10 епизода по 60 минути) 

THE CATCH - ABC's "The Catch" stars Mireille Enos as Alice. (ABC/Craig Sjodin)
THE CATCH – ABC’s „The Catch“ stars Mireille Enos as Alice. (ABC/Craig Sjodin)

КОГАТО НАЙ-ДОБРИЯТ ЧАСТЕН ДЕТЕКТИВ АЛИС ВОН Е ЛИШЕНА ОТ МИЛИОНИТЕ СИ ОТ СВОЯ ГОДЕНИК, ТЯ ПОЕМА НА ТАЙНА МИСИЯ С ЦЕЛ ОТМЪЩЕНИЕ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ ДА ЗАЛОВИ СОБСТВЕНИЯ СИ МЪЖ

Алис Вон е най-добрият частен детектив в Лос Анджелис и е от онзи тип жени, с които не искате да си правите шеги. Тя е създала бюрото за разследвания „Андерсън/Вон“ заедно с най-добрата си приятелка и бизнес партньор Валъри Андерсън. Те разследват някои от най-сложните случаи по света заедно със своя екип от частни детективи: Дани Йон,  дяволит и непочтителен частен детектив, който не се притеснява да нарушава закона когато е необходимо да разреши определен случай и дебютантката в екипа Софи Новак, която им служи като вътрешен съветник и гениален хакер.

Алис е във вихъра си когато годеникът й Бенджамин Джоунс я лишава от милиони и изчезва. Така тя внезапно се оказва в позицията на жертвата и предприема тайна мисия за отмъщение, като нищо не може да я спре по пътя към целта. Оказва се обаче, че не само тя преследва Бен. Агентът от ФБР Жул Дао следи криминалната му дейност в цяла Европа и сега е по-близо от всякога до възможността да го залови и се надява Алис да му помогне за това. Междувременно неуловимият Бен отново е навлязъл в опасния и привлекателен свят на международната престъпност с дългогодишните си партньори, експертите Маргът Бишъп и Реджи Ленъкс. Когато залогът е толкова висок, нямаш право на грешна стъпка. Както Алис, така и Бен си играят с огъня в тази пристрастяваща игра на котка и мишка.

В „Игра на лъжи“ участват звездата от „Гангстерски отдел“ с Шон Пен и Райън Гослинг и „Z-та световна война“ с Брад Пит Мирей Инос в ролята на Алис Вон, както и Питър Краузе в ролята на Бенджамин Джоунс, Алими Балард в ролята на Реджиналд Ленъкс III, Джей Хейдън в ролята на Дани Юн, Джаки Айдо в ролята на агент Джулс Дао, Роуз Ролинс в ролята на Валъри Андерсън, Соня Уолгър в ролята на Марго Бишъп и Елви Йост в ролята на  Софи Новак.

Сред сценаристите на продукцията са Кейт Аткинсън и Хелън Грегъри, а Джули Ан Робинсън („Ловец на глави“, „Последната песен“) е режисьор и изпълнителен продуцент. Изпълнителни продуценти на „Игра на лъжи“ са още Шонда Раймс, Бетси Биърс, Алън Хайнберг. 

FOX life

Д-р Зоуи Харт (Hart of Dixie) – Сезон 2

От 12 август, понеделник-петък от 22:55 ч. (22 епизода по 60 минути)

Премиера за канала

Рейчъл Билсън („Кварталът на богатите“) е начело на звездния актьорски състав в тази драматична комедия за живота в малкия град, самоувереното поведение и сложните любовни триъгълници. Във втория сезон на „Д-р Зоуи Харт“ това лято ще проследим историята на нюйоркския хирург д-р Зоуи Харт (Билсън), която неочаквано се налага да стане общопрактикуващ лекар в малкото градче Блубел в Алабама – мястото, където тя ще се научи да бъде по-добър лекар, по-добър човек и може би дори ще се влюби.

С участието на:

Рейчъл Билсън в ролята на д-р Зоуи Харт

Джейми Кинг в ролята на Лемън Брееланд

Крес Уилямс в ролята на Левон Хейс

Уилсън Битъл в ролята на Уейд Кинсела

Скот Портър в ролята на Джордж Тъкър

Тим Матесън в ролята на д-р Брик Бриланд

Кейтлин Блек в ролята на Анабет Нас

FOX CRIME 

Безследно изчезнали (Without A Trace) – Сезон 2

От 17 август, понеделник – петък от 23:55 ч.

Премиера за канала

FOX Crime_Without a trace_Season 2Да разследваш убийство по улики означава да проникнеш в главата на извършителя. Но когато жертвата изчезне безследно, разследването става много по-голямо предизвикателство. То изисква да анализираш личността на изчезналия и да възстановиш уникалните, решаващи компоненти от последните му мигове. Тук започва работата на гениалния нюйоркски екип на ФБР за разследване на случаи на изчезване.

С участието на:

Антъни Лапаля като Джак Малоун

Попи Монтгомъри като Саманта Спейд

Мариан Жан-Батист като Вивиън Джонсън

Енрике Мурчано като Дани Тейлър

Ерик Клоус като Мартин Фицджерълд

Вашият коментар