Скъпи приятели,

От 20.11.2017г.  в ефира на телевизия Boomerang започва излъчването на новия сериал по  класиката Wacky races. Нови епизоди ще има всеки делник от 17:25 ч. Като категорични фенове на силната анимация, ние нямаше как да подминем това събитие и се допитахме до Boomerang за тематична игра по случай премиерата. Оригиналните награди ви очакват, а играта ще намерите тук:

ИГРА „WACKY RACES“

Търси се КАК изглежда Червения Макс? Разпознайте го сред палитрата от герои от поредицата, посочете го и ако се справите, ще достигнете до формата за регистрация. ВСИЧКИ, регистрирали се, участват в жребия за разпределението на оригинални награди, предоставени от телевизия Boomerang. А те са:

  • Оригинална чаша Wacky Races- 2 бр.
  • Оригинална раница Boomerang- 1 бр.
  • Оригинален несесер Boomerang- 1 бр.

Всички награди ще бъдат доставени безплатно (за сметка на организаторите) до посочен от победителите адрес.

Инициативата стартира днес, 14.11, и ще приключи на 27.11, като още на следващия ден ще изтеглим и обявим победителите.

Не пропускайте от 20 ноември – всеки делник в 17:25 часа.

Това е нова продукция  на класическото филмче на Хана-Барбара, която актуализира приключенията за новото поколение, но запазва и усещането за оригинала.

Този анимационен сериал остава фаворит на зрителите поради големия си ансамбъл от чудати състезатели и уникално проектираните автомобили, които съответстват на техните личности. Всеки епизод  показва тези 11 колоритни състезателни автомобила (някои шофирани соло, други екипирани в отбори), които фучат през Съединените щати с разказвач, който описва случващото се и допринася за преживяването. Двамата измамници Дик Дастърдли и неговият вечно подхилкващ се кучешки партньор Матли винаги създават хаос  и правят нещата още по-забавни.

Вашият коментар