Скъпи приятели,

Изключително горди сме да ви представим първата от много предстоящи, съвместни инициативи, с една от най-обичаните детски телевизии на нашето време-Boomerang. Каналът е дом за детски мечти, блянове и фантазии, а от 16.10.2017г. ще оживее още една. Премиерата на изключителния анимационен сериал  „Дороти и магьосникът от Оз“ стартира точно в 20:35 часа на 16.10.2017г. и ще бъде излъчван всеки делничен ден, като повторенията ще бъдат през уикенда.

„Дороти и магьосникът от Оз“ е ободряващ комедиен фентъзи сериал, базиран на емблематичната поредица от Лиман Франк Баум. Следвайки оригиналната история, царица Озма назначава Дороти за принцеса на Изумрудения град и ѝ възлага задачата да изчисти Оз от злото и да възстанови мира на земята. Въоръжена с чифт магически и мистериозни рубинени пантофки, Дороти се захваща със своите кралски задължения с ентусиазъм, смелост и борбеността на едно фермерско момиче.
Да бъдеш принцеса на Оз обаче носи със себе си много отговорности и не е винаги лесно: да направиш грешка в Канзас обикновено не носи след себе си големи последствия, но ако направиш грешка в Оз  след теб тръгват поне една или две Зли вещици. Този октомври се веселете с Дороти, малкото ѝ куче Тото, Плашилото, Тенекиения човек и Страхливия лъв, докато те се обединяват, за да побеждават вещици, магьосници, летящи маймуни и цяла менажерия от мистични същества в това остроумно, комедийно шоу за приятелство и приключения.

Ние обединихме сили с телевизия Boomerang и спретнахме подобаваща инициатива, в която ще наградим двама от вас с ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ, тематични награди от филма.

Единият победител ще грабне уникална, парцалена кукла Дороти, копие на героинята от сериала, любезно предоставена от телевизия Boomerang.

Другият победител ще прибере страхотна чаша „Дороти и магьосникът от Оз“, която също е любезно предоставена от телевизия Boomerang.

За да ги спечелите, трябва да се включите тук:

ИГРА „ДОРОТИ И МАГЬОСНИКЪТ ОТ ОЗ“

От вас се изисква чисто и просто да споделите на стената си поста и да отбележите ваш приятел в коментар. ЕДИНСТВЕНО изпълнилите и двете условия, ще участват в жребия, който ще се проведе на 20.10 и ще излъчи двамата победители.

Не пропускайте „Дороти и магьосникът от Оз“ от 16.10.2017г.,  всеки делничен ден от 20:35 часа по телевизия Boomerang.

1 коментар

Вашият коментар