АГЕНТИТЕ НА ЩИТ – СЕЗОН 3

От 17 декември, всеки четвъртък, от 22:00 ч.

Премиера за България

Добре дошли отново в Щаба за интервенция и тактическа защита, известен като ЩИТ. Начело на групата от високоефективни агенти е Фил Колсън. Заедно с Дейзи „Скай“ Джонсън той издирва обикновени хора, които неочаквано са се сдобили със свърхестествени способности. Но скоро разбира, че още някой сериозно се интересува от новите супергерои…

Екипът му е вдигнат под бойна готовност. В акция ще видим добре познатият ни експерт по летене и бойни изкуства Мелинда Мей, каленият в битките и шпионажа Грант Уорд, специалистът по оръжейна техника и брилянтен инженер Лео Фиц и неговата партньорка, гениаленият биолог и химик Джема Симънс.

Предстоят нови, опасни мисии в света на паранормалното и непознатото. Защото това е поредният вълнуващ, спиращ дъха сезон на сериала, почерпил вдъхновение от необятната комиксова вселена на Марвел.

С участието на:

Кларк Крег като Фил Колсън

Минг-На Уен като агент Мелина Мей

Брет Далтън като агент Грант Уорд

Клоуи Бенет като агент Дейзи Джонсън

Иън Де Кастекър като агент Лео Фиц

Елизабет Хенстридж като агент Джема Симънс

Ник Блъд като агент Ланс Хънтър 

СЛИЙПИ ХОЛОУ – СЕЗОН 3

От 30 декември, всяка сряда 22:00

Премиера за България

В предишните два сезона се привързахме към един необичаен тандем – идващият от миналото Икабод Крейн и живеещата в настоящето детективка Аби Мийлс от градчето Слийпи Холоу. Двамата пътуваха напред-назад във времето, за да спасят света от Апокалипсис и смело атакуваха изпречилите се на пътя им магьосници, вещици и демони. В крайна сметка надвиха злото, но на жестока цена – съпругата и синът на Икабод бяха убити…

Третият сезон ни показва главните герои месеци след трагедията. Макар и опустошени,  те се опитват да гледат напред. Аби се фокусира върху кариерата си. А Икабод изучава американската история, в чието създаване има пряко участие. Спокойното им ежедневие обаче ще бъде пометено от свръхестествена сила, за чието съществуване не са подозирали. А ние ще видим на екрана нови, вълнуващи герои – дръзката Бетси Рос (в ролята Ники Рийд), интелигентният ФБР агент Даниел Рейнолдс (Ланс Грос) и мистериозната Пандора (Шанин Сосамон).

C участието на:

Том Майсън като Икабод Крейн

Никол Бехари като Аби Милс

Линди Грийнууд като Джени Милс

Ники Рийд като Бетси Рос

Шанин Сосамон като Пандора

Зах Епълман като Джо Корбин

Ланс Грос като Дениъл Рейнолдс 

FOX_Last Man StandingПОСЛЕДНИЯТ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА- СЕЗОН 1

от 11 декември, всеки петък от 22:00 ч. по 2 епизода

Премиера за България

Една невероятна комедия, в която героите се движат по ръба на опъната струна. В центъра на събитията е рок музикант на средна възраст Джони Рок (в ролята ще видите певеца и актьор Денис Лиъри). Съкровената му мечта е да бъде богат и известен. Но на този етап от живота си не е успял да постигне дори половината от нея.

С участието на:

Денис Лиъри като Джони Рок

Джон Корет като Флаш

Елизабет Джилс като Джиджи

Илейн Хендрикс като Ава

Робърт Кели като Бам Бам 

ПОСЛЕДНИЯТ МЪЖ НА СВЕТА – СЕЗОН 4

От 29 декември, понеделник- петък, от 19:05 ч.

Премиера за България

Той обича спорта, приключенията, оръжията, консерваторите, пиперливия хумор и, разбира се, пикапа си. Мрази вегетарианците, демократите и лигльовците. В това описание вероятно сте разпознали Майк Бакстър. Мъжкарят от Денвър, Колорадо. Смелчагата, който със зъби и нокти отстоява изконните ценности на своя пол, бори се със „злите феминизиращи сили“ (т.е. с любящата му, доминираща съпруга и трите му дъщери) и ни докарва спазми от смях.

Като баща на момичета Майк трудно приема мисълта, че те вече са пораснали. Затова все по-често спори със съпругата си Ванеса доколко двамата трябва да се месят в живота на децата си. Естествено, той смята, че колкото повече, толкова по-добре.

В четвърти сезон на сериала ще видите как Майк всеотдайно възпитава в мъжкарство своя единствен потенциален съюзник, 7-годишния си внук Бойд, предизвиквайки ужас в родителите му – най-голямата дъщеря на семейството Кристин и съпруга й Райън. Междувременно „патриархът“ на фамилията се опитва да контролира средната си наследничка, талантливата дизайнерка Манди. И не спира да подкрепя най-малката, обърната към спорта и чужда на суетата Ив.

Когато се умори от претенциите на жените вкъщи, Майк се спасява в своето царство – магазина за спортни стоки, където работи като маркетинг директор. А докато продава екипировки, колела или каяци, не пропуска да ни осведоми какво мисли за „продънената“ здравна реформа на Обама, за международното положение или за каквото друго му мине през ума.

С участието на:

Тим Алън като Майк Бакстър

Нанси Травис като Ванеса Бакстър

Моли Ефрейм като Манди Бакстър

Кейтлин Дивър като Ив Бакстър

Аманда Фулър като Кристин Бакстър

Джонатан Адамс като Чък Ларабий

Хектор Елизондо като Ед

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here