Той каза, че ще се върне и Distrib Films US публикуваха онлайн първи трейлър и плакат за „Терминатор 2: Денят на страшния съд“ 3D. Премиерата е насрочена за 25.08.2017г.

Продуциран от Carolco Pictures, филмът продължава през 1991г. или 11г. след оригиналния ТЕРМИНАТОР. Арнолд Шварценегер като Т-800 препрограмиран и изпратен назад във времето за да пази младият Джон Конър (Едуард Фърлонг) и неговата майка Сара (Линда Хамилтън) от напредналия модел терминатор Т-1000 (Робърт Патрик).

До появата си Т2 е най-скъпия филм в историята на киното с бюджет от около $102 млн. ($180 млн. след приравняване на инфлацията). Филмът циментира пътя на компютърно генерираните образи, благодарение на създадения от течен метал Т – 1000. Филмът прибра над $520 млн от световното си разпространение, което го превръща в най-касовия филм от поредицата ИЗОБЩО. След него се появиха 3 продължения- „Терминатор 3: Бунтът а машините“, „Терминатор: Спасение“ и „Терминатор: Генезис“.

Предходен филм на Джеймс Камерън конвертиран в 3D излезе през 2012г. и това бе Титаник. Той прибра над $343 млн. от световното си разпространение. Актьорския състав на „Терминатор 2“ се завърна през 1996г. за да заснеме 12 минутна атракция за Universal Studios „Т2 3D: Battle Across Time“ която е режисирана в части и от Джеймс Камерън. Ефектите са дело на Джон Бруно и Стан Уинстън.

Камерън ще съживи поредицата след 2019г., заедно с режисьора на „Дедпул“ Тим Милър и Дейвид Елисън от Skydance. Камерън ще бъде „ръководител“ на новия филм, но е все още неясно дали това ще бъде рестарт, продължение на някой от предходните филми или нещо друго.

Вашият коментар