Източник: Deadline Hollywood

Режисьорът на най-горещата лента в момента „Бързи и яростни: удар в Рио“ получи поредицата „Терминатор“ с Арнолд Шварценегер, завръщащ се към най-популярната си филмова роля. Шварценегер се е присъединил към „пакет“ предложен на студиата през неговата агенция CAA.

Все още няма сценарий или сценарист, но това е първото действие към поредицата, след като Pacificolor купиха правата след банкрута на предишната фирма за сумата от $29.5 млн. Продуцентите ще трябва да сътворят още един филм преди 2018г., защото тогава, правата ще се върнат обратно в ръцете на Джеймс Камерън. Всеки направен филм до тази година ще принадлежи изцяло на продуцентите си. А те искат от всяко студио, което ще се заеме с проектът $25 млн. предварително от общтата цена $36 млн. за проект (което не включва цените на Шварценегер и Джъстин Лин).

Това ще бъде първият филм след „Терминатор: спасение“ от 2009г. на МакДжи с участието на Сам Уортингтън,  който при бюджет от около  $200 млн. донесе в световния си боксофис над $370 млн.

 

Вашият коментар