cmizrmkukaas8-9Онлайн дебютира първи постер и трейлър за новия филм на режисьора Клинт Истуд, в който главната роля се изпълнява от двукратния носител на Оскар Том Ханкс. Вижте постера в ляво, а трейлъра в дъното на статията.

На 15 януари 2009г. светът стана свидетел на „Чудото на Хъдсън“, когато капитан Съли (Том Ханкс) приземи повредения си самолет във водите на река Хъдсън, спасявайки животът на 155 пътници на борда. Въпреки че публиката и медиите превърнаха актът му в истински героизъм и издигнаха способностите му да пилотира самолет в пиедестал, разследването по случая бе на път да унищожи репутацията му и да съсипе неговата кариера.

Във „Съли“ участват още Еърън Екхарт („Код: Олимп“, Черният рицар) като неговият втори пилот Джеф Скилис и номинираната за Оскар Лора Лини („Кинси“, „Savages“), в ролята на съпругата на Съли- Лорейн Суленбергър.

Клинт Истууд режисира филма си, от сценарий на Тод Комарники, базиран на книгата: „Highest Duty: My Search for What Really Matters“ от Суленбергер и Джефри Заслоу.

Премиерата е насрочена за 09.09.2016г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here