tom-hardyТази седмица започват снимките на 8-епизодната драма “Taboo” на сценариста Стивън Найт в Лондон, чиито режисьор ще бъде Кристофер Нихолм. В главната роля ще гледаме Том Харди („Лудият Макс: Пътят на яростта“), заедно с огромен интернационален актьорски състав.

Харди ще бъде в ролята на Джеймс Кезия Дилейни, който се завръща в Лондон през 1814 година след 10 години, прекарани в Африка, за да открие, че е наследил мистериозно завещание от своя баща. Подтикван от желание за възмездие, спрямо тези, които са го ощетили, Дилейни се оказва лице в лице с Източноиндийската компания, като същевременно играе опасна игра между две враждуващи страни – Великобритания и Америка.

Заедно с главният герой на Харди във филма ще участват: Майкъл Кели („Еверест“) в ролята на американският лекар „Дъмбартън“, Джонатан Праис („Карибски пирати“) в ролята на ръководителят на Източноиндийската компания и основен враг на Дилейни, Она Чаплин в ролята на Зилфа Гери – доведената сестра на Джеймс и Дейвид Хейман в ролята на верния прислужник.

Разнообразието от герои включва още претенденти за наследството, лица от миналото на Дилейни в Африка, шпиони, адвокати и аморални съучастници.

Фълмът ще бъде разпространяван извън Обединеното Кралство, благодарение на Sonar Entertainment. Изпълнителни продуценти са Ридли Скот и Кейт Кроу. “Taboo” се базира на оригиналната история, разработена от Том Харди и неговият баща Чипс Харди, който е консултат на сериите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here