maxresdefault1

Официално Марк Ръфало ще изпълни ролята на Бурс Банър/ Хълк в предстоящия Тор: Рагнарок. Това означава ли, че Марвел са по-близо до самостоятелен филм за зеления гигант?!

“ В същност, това някак се усеща ОЩЕ по далеч в момента. Това не е приоритет на Марвел а на Юнивърсъл. Не знам. Изглежда наистина проблемно“– споделя Ръфало пред USA TODAY.

„Все пак наистина бих искал да направя самостоятелен филм за героя. Толкова много има да му се случва все още.  Винаги се опитвам да мисля за различни места, където бихме могли да го заведем. Когато напуснеш Земята, започваш да си играеш с този елемент. Не знам дали наистина ще се случи това, но в даден момент би ми било изключително приятно да се случи. Когато правихме Ерата на Ултрон, в сцена с Алената вещица и киселината, наистина ми отне време, за да си дам сметка от какво би се страхувал Хълк. И разбрах, че това е Банър. Отношенията са това, което така ни увлича, но никога не ги бяхме виждали в една сцена заедно- той или е Банър или е Хълк, никога нещо по средата. А винаги съм си представял, колко чудесно би било, ако можем да извадим това на преден план. „

По отношение на новите приключения на Тор, Марк Ръфало сподели:

“ Не знам точно каква ще бъде историята, но ще включва Локи и Тор и мен тук- там. Във филма ще има усещането на неочаквания тандем ( Хълк, Тор, Локи).“

Снимките на Тор: Рагнарок започват през юни 2016, а предпродукцията още през Януари.  Историята ще продължи точно от там, където свържи „Тор: Светът на мрака“…. Локи, който е завзел трона на Асгард.

Премиерата на филма е насрочена за 03.11.2017г. на 2D/ 3D/ IMAX.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here