ИК БАРД преиздава ТО на Стивън Кинг!

Двата тома вече са по книжарниците, а филмът тръгва по кината на 8 септември – за пръв път изданието излиза у нас с твърди корици! И за пръв път най-култовото произведение на Стивън Кинг се филмира на голям екран!

Тo, част първа

И ти ще се рееш…

Те бяха седмина, все още деца, когато за първи път се сблъскаха с ужаса. Сега са пораснали мъже и жени, впуснали се по широкия свят в търсене на успех и щастие. Ала никой от тях не може да устои на силата, която ги тегли обратно в Дери, Мейн, където ще се изправят пред ужас без край и едно зло без име. Кое е то? Прочетете ТО и ще разберете… ако ви стиска!

То, част втора

И ти ще се рееш… 

Обещание, дадено преди двайсет и осем години, събира отново седем души в Дери, Мейн, където навремето са се борили с едно зло създание, което убива деца. Без да са сигурни, че техният Клуб на неудачниците е успял да го унищожи, седмината са се заклели да се върнат в Дери, ако ТО пак се появи.

Сега отново някой убива деца и потиснатите им спомени от онова лято се връщат, докато се готвят за битка с чудовището, спотайващо се в каналите на Дери.

„ТО“ ще ви преследва и в киносалоните с нова страховита екранизация.

Вашият коментар