transformers-eraВреме е да сложим финалн акорд на двуседмичната ни одисея в света на трансформърите. В продълцение на 14 дни нашата инициатива, която съвместно органиирахме заедно с официлния разпространител на „Трансформърс: Ера на изтребление“ за БЪЛГАРИЯ- ФОРУM ФИЛМ- бе активна на адрес:

www.transformers4.cinebum.eu

Там ви очакваше нашият скоростен куиз, в който вие трябваше да се справите с 5 последователни питанки за „Трансформърс:Ера на изтребление“. Миналата седмица един от вас спечели оригинална bluetooth „Трансформърс: Ера на изтребление“ клавиатура. Ако сте пропуснали момента: ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК.

Днес казваме КРАЙ и теглим втория победител, който ще прибере оригинална bluetooth „Трансформърс: Ер на изтребление“ клавиатура. Неговоо име е:

БЛАГОЙ ВАСИЛЕВ ОТ ГР. СОФИЯ

TF4-MINI-BLUETOOTH-MOCKUP_W_DEVICE-POS_When using this image, please add a disclaimer that iPad is not included; for reference only

Честито! Молим да отговориш на съобщението, което ще получиш на електронната си поща, оставена при регистрацията ти, за да уточним най- удобния начин за получаване на наградата ти. Тя ще бъде изпратена до посоччен от теб адрес, за сметка на организатора.

Инициативата „Трансформърс: Ера на изтребление“ приключи. Благодарим на всички, които участваха в нея, Както и на Форум Филм България, за предоставената възможност и оригинални награди. Честито на победителите.

Гледайте „Трансформърс: Ера на изтребление“ вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Разпространява Форум Филм България.

 

Лентата започва точно една година след събитията в третия филм от поредицата. Група бизнесмени и учени  се опитват да разкрият тайните на роботите- трансформъри с надеждата, че по този начин ще ускорят развитието на земните компютърни технологии.

Марк Уолбърг се превъплъщава в ролята на начинаещ изобретател, който заедно с дъщеря си и нейния приятел неволно попадат в центъра на събитията.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
rsz_igri_logo razdavalnik twifun-bg copy
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
utro 546425_503883632955131_2049661495_n
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
igraite igraite
like-us-on-facebook like-us-on-facebook

Вашият коментар