Жълто Camaro от ’77 година и неговия трансформър Бълбълби посрещнаха гостите на българската гала на филма

Миналата вечер, премиерната прожекция на ТРАНСФОРМЪРС 3 в Mtel IMAX спря дъха на първите зрители на филма в България. Сред гостите на гала премиерата бяха музикантите Спенс, Миленита и Наско от БТР, актрисата Деси Бакърджиева, водещите Симеон Колев и Марта Вачкова, както и най-сериозните фенове на филма, спечели покани за събитието. През целия ден в Мол София жълто Camaro от ’77 г. събираше погледите на посетителите. Автомобилното бижу е от модела заснет в първите два филма за трансформърите. Неговото превъплъщение в симпатичния и верен аутобот Бъмбълби го превръща в един от най-култовите автомобили в киното. С макет в цял ръст, любезно предоставен от EON Toys, жълтият пазител на главния герой от филма Сам Уитуики, посрещаше и гостите на премиерата.

След официалната, световна гала на филмовия фестивал в Москва миналия петък, тази нощ фантастичният екшън на Майкъл Бей ще дебютира и пред отбрана публика в Ню Йорк. На червения килим се очакват всички звезди от филма – Шая Лебоф, Джош Дюамел, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джон Тортуро, Тайрийс Гибсън, Патрик Демпси, Джон Малкович и, разбира се, създателите на филма – режисьорът Майкъл Бей и изпълнителният продуцент Стивън Спилбърг.

В България церемонията от червения килим в Ню Йорк бе предавана на живо от 00:30 ч., българско време. По същото време, снощи в полунощ, най-нетърпеливите киноманиаци имаха възможност да видят последната битка за Земята на триизмерен екран в ексклузивни прожекции на ТРАНСФОРМЪРС 3 в Mtel IMAX , Cinema City, кино CINEMAX, кино Парадизо и др.

В ТРАНСФОРМЪРС 3 Шая Лебьоф се завръща в ролята на Сам Уитуики, когато мистериозно събитие от миналото на Земята избухва в днешни дни и заплашва планетата с всеобхватна война, която дори трансформърите не могат да спрат сами, за да спасят човечеството.

На 29 юни 2011 г., едновременно със световната премиера, ТРАНСФОРМЪРС 3 идва и в България в дигитално 3D и Mtel IMAX. Повече за филма ще научите на официалната българска Фейсбук страница: www.facebook.com/Transformers3D. Саунтракът на ТРАНСФОРМЪРС 3 вече е на музикалния пазар в България от „Орфей Мюзик”.

За да разгледате снимки от световните премиери, кликнете върху тази:

 

 

Вашият коментар