http://cdn3-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/zoolander-2/mtm0mzmxmjq1mdu5ndkxoduw.jpgParamount Pictures обяви, че новият трейлър на „Зулендър 2“, разпространен на 18 ноември, е счупил рекордите с 52.2 милиона гледания през първата си седмица. Може да видите трейлъра по-долу. Филмът е продължение на комедията „Зулендър“ от 2001 година.

Бен Стилър („Тайният живот на Уолтър Мити“) е режисьор на филма, който включва звездният актьорски състав Стилър, Оуен Уилсън („Стажанти“), Уил Феръл („Пандиз експерт“), Пенелопе Круз („Карибски пирати: в непознати води“), Кристен Уиг („Тайният живот на Уолтър Мити“), Мила Йовович („Заразно зло: Възмездие“), Кристин Тейлър, Джъстин Теру, Кайл Мууни, Бенедикт Къмбърбач („Игра на кодове“), както и редица музикални звезди. Сценаристи на филма са Теру и Стилър, заеднос Ник Столър и Джон Хамбург.

http://i.dmarge.com/2015/11/zoo-610x440.jpg
„Действието се развива 10 години по-късно в Европа. В общи линии, Дерек и Хензъл след 10 години – въпреки че първият филм имаше щастлив край, междувремнно са се случили много неща. Животът им се е променил и те вече не са модерни. Това е нов свят за тях“. – каза Стилър.

„Зулендър 2“ е сниман 12 седмици в Рим и ще излезе по кината на 12 февруари 2016 година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here