Представяме Ви първият трейлър за новият филм на тандемът Мила Йовович и Пол Уилям Скот Андерсън. Това ще бъде шестата част от поредицата „Заразно зло“, а ние се надяваме наистина това да бъде финалът, макар и да сме гледали положително на поредицата до сега, сякаш с последният филм историята започна да се изчерпва. Имаме и първия официален плакат за филма, който доста напомня на този на Игрите на глада, но да не се отплесваме – ето какво може да очакваме от Заразно зло: Финалът (Resident Evil: The Final Chapter):

Сюжет: Историята се развива веднага след събитията на Заразно зло: Възмездие (Resident Evil: Retribution). След като Алис е предадена от Алберт Уескър, но като единствената оцеляла, тя ще трябва да си направи път през ордите от немъртви и мутанти и да се върне до мястото, където кошмарът започна – Раккун сити, където корпорацията Амбрела събира своите сили за да унищожи окончателно всички оцелели след апокалипсиса. Надпреварвайки се с времето, Алис ще се съюзи със стари приятели и неочакван нов съюзник, в най-опасното си приключение досега, за да спаси човешката раса, която е на ръба на изчезването.

Йовович се завръща в главната роля (Алис), както и Али Лартър (Клеър Редфийлд), Иън Глен (д-р Александър Айзъкс), Шон Робъртс (Алберт Уескър), Руби Роуз (Абигейл), Оуен Макен (Док), Уилям Леви (Крисчън), Фрейзър Джеймс (Майкъл).

„Заразно зло: Финалът“ излиза по родните кина на 27-ми януари 2017г., като се разпространява от Александра филмс.resident_evil_the_final_chapter_xxlg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here