„Пришълецът: Завет“ е вече по родните кина в цялата страна. А 3-ма от вас след мъничко ще грабнат по една двойна покана, за прожекция на филма по избор.

В продължение на седем дни вие имахте възможност да се включите във втория етап на инициативата, позиционирана тук:

ИГРА „ПРИШЪЛЕЦЪТ:ЗАВЕТ“

От вас се изискваше чисто и просто да споделите поста на стената си и да отбележите свой приятел, в коментар под него. Точно 165 от вас споделиха поста, но едва 154 от тях бяха изпълнили и двете условия на инициативата. След проточил се жребий късно снощи, бяха изтеглени и 3-мата победители от двата етапа, които получават двоен билет за прожекция на „Пришълецът: Завет“,  в избрано от тях кино, ден и час. Билетите са любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България- Александра Филмс.

Двамата победители от втория етап ще получат уведомителни съобщения на профилите, през които са участвали в инициативата. Победителят от първия етап на инициативата ще получи съобщение на електронната поща, през която е участвал. Моля следете дори папка спам, защото поради личните ви настройки на сигурността на фейсбук профилите ви, често тези наши съобщения попадат дори там.

Етап 1

Двоен билет за „Пришълецът: Завет“ за избрано от него кино, в избран от него ден и час, получава:

Константин Митев  e-mail: k_mitev@*******

Етап 2

Двоен билет за „Пришълецът: Завет“ за избрано от тях кино, в избран от тях ден и час, получават

Божидар Божков 

Алиса Бакалова

Честито! В срок до 1 работен ден очаквайте пълни инструкции на посочените от вас (e-mail и съответните фейсбук профили) детайли, за получаването на наградите ви.

„Пришълецът: Завет“ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра Филмс.

Ридли Скот се завръща във вселената, която сам създаде с новия филм „Пришълецът: Завет“, изцяло нова глава в изключителния франчайз на „Пришълецът“. Екипажът на кораба „Завет“ се отправя към далечна планета, от другата страна на Галактиката, за да открие място, смятано за Рай. Но всъщност това е един непознат и опасен свят. Когато те намират заплаха, отвъд въображението, трябва да направят всичко по силите си, за да избягат веднага.

Вашият коментар