Продължаваме с новините около „Игрите на глада: Възпламеняване“. След днешните четири корици на филма от октомврийският брой на списание EW, същото списанието публикува на сайта си и три нови кадъра от филма. Вижте ги сами:

Catching-Fire-23-exclusive

Catching-Fire-22-exclusive

Catching-Fire-21-exclusive

Премиера в България: 22.11.2013г.

Жанр: Драма, Фантастика, Трилър

Формат: 2D и 4DX

Режисьор: Франсис Лорънс

В ролите: Дженифър Лорънс, Джош Хътчерсън, Джена Малоун, Стенли Тучи, Доналд Съдърланд, Уди Харелсън, Елизабет Банкс, Лиъм Хемсуърт

Разпространители: Форум Филм България / Lions Gate Films

Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома след като побеждават в 74-те Игри на глада. Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на „Турнето на победителя” през всички окръзи в Панем.

По време на обиколката, Катнис усеща, че искрата на нейното неподчинение е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига бунт. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под контрол, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на 75-те юбилейни Игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с неочакваните си правила, те заплашват да променят Панем завинаги. Режисьор на филма е Франсис Лоурънс (“Аз съм легенда”), а продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик.

Вашият коментар