gallery-1466605810-the-secret-history-of-twin-peaks-cover-mark-frostПродукцията по продължението на един от най-култовите сериали за всички времена продължава с пълна сила. Телевизия SHOWTIME продължава да държи в задния си джоб официалната премиерна дата, но едно знаем със сигурност- първата полувина на 2017г. и…. 18 нови епизода. Режисьор Дейвид Линч. Продуцентът Марк Фрост също се завръща. Огромна част от актьорите от оригиналния филм са на линия. Но историята продължава да бъде тайна. Ето първите детайли, които изплуваха с книгата на Марк Фрост: „Тайната история на Туин Пийкс“.

„25 години по-късно (след разследването на убийството на Лора Палмър от агент Дейл Купър) ФБР получава тайнствена кутия, чиито произход остава мистерия. В кутията има огромно досие. Жена- агент получава задачата да изследва всички документи вътре и всичко, свързано със странния град Туин Пийкс. Тя също трябва да разгадае самоличността на човека, създал досието. По пътя тя открива тайни за жителите на града, но също и разследващи доклади на Дейл Купър, който е изчезнал от тогава. Изрезки от вестници, доклад- аутопсия и още класифицирана информация.“

twin-peaks-finale-cooper-bob-mirrorГолемият въпрос, дали Анджело Бадаламенти ще се завърне като композитор на музиката? Все пак той създаде уникалната музика от началните надписи, която олицетворява сериала и кара гърба ни да настръхне… Към днешна дата, това все още е тайна, но по всичко личи- ДА!

 

Вашият коментар