MARIKA ROSSA, ANGY KORE И SCHUHMACHER

24 АВГУСТ (СЪБОТА)

Marika RossaТози сезон RENESANZ са оставили най-хубавото парти за накрая – на 24 август (събота) в CLUB MANIA специални гости ще са най-добрата украинска диджейка  MARIKA ROSSA, която предизвика фурор на техно сцената със саунда и имиджа си; италианецът ANGY KORE – една от звездите на топ лейбъла ITALO BUSINESS и един от най-продуктивните диджеи с над 400 издадени трака за последните 4 години; и швейцарецът SCHUHMACHER, който тази година имаше два хита под №1 в класацията на Beatport, а също така свири на ивента Carl Cox @ Space, Ibiza.

MARIKA ROSSA започва като диджейка в киевските клубове Saxon и Forsage като много скоро благодарение на безкомпромисния си звук и цялостния си пърформънс зад пулта се превръща в един от основните артисти на сцената в Украйна. Скоро успехът не закъснява – след онлайн гласуване MARIKA ROSSA е избрана за най-добра диджейка в Украйна, става резидент на най-доброто парти в страната – “Fresh Cut Event”, а после покорява и легендарния фестивал Kazantip в Крим, където свири пред 150 000 души. От  2010 MARIKA ROSSA вече е част от лейбъла легенда Italo Business, а първият й релийз е парчето “Loppestein”, продуцирано заедно с Dandi & Ugo, което намира място в албумът им Fritto Misto. Когато не свири в по-добрите световни техно клубове, MARIKA ROSSA поддържа близък контакт с феновете чрез радиошоуто си “Fresh Cut“, което излъчва заедно със своя колега диджей Alexandr Galickiy.

AnGy KoRe 3Другият гост на партито е ANGY KORE, който започва да свири на 14 годишна възраст и паралелно с диджействането развива и другия си голям талант – продуциране на парчета и изграждането на собствен стил. На 19 той става диджей в най-престижните корабни круизи и за 3 години обикаля няколко пъти света, получавайки шанс да разбере от първа ръка какъв е нощния живот и в най-екзотичните дестинации, като междувременно попива безкрайно много нови звуци. Когато се връща обратно в Италия ANGY KORE започва да прави отново парчета, но с много по-еклектичен дух и дори в хард техно и дарк минимъл траковете му се усещат тези влияния. Много скоро тракове на ANGY KORE се озовават в плейлистите на имена като Richie Hawtin, Umek и Alex Di Stefano, а самият той получава почетно място в редиците на топ лейбъла ITALO BUSINESS.

Третият гост е един от набиращият скорост SCHUHMACHER от Швейцария, който издава парчета за лейбъла на Umek – 1605 Music Therapy и за Great Stuff Records на Tomcraft. Като тийнейджър SCHUHMACHER започва да прави музика със собствена група, но много скоро открива, че истинската му страст е продуцирането на електронни парчета. Затова той разпуска бандата си и създава Synthetic Productions, която се превръща в най-голямата швейцарска продуцентска компания и работи по тракове за музикални компании като Ministry of Sound, Sony BMG и Kontor. Успехът на международно ниво дава тласък и на кариерата на SCHUHMACHER като електронен артист – много скоро той вече покорява класацията на Beatport, прави съвместни парчета с титаните Phunk Investigation и обикаля клубовете по целия свят.

От българска страна зад пулта ще са BALTHAZAR & JACKROCK от Renesanz, DENNIS SMILE от Dark Smile Records, както и DJ X.

Вашият коментар