Aristocrat-3 chast„Условие за влюбване” е третият том от поредицата „Аристократичен роман” на КК „Труд“. В него са поместени четири кратки романа, които ще ви разкрият красивия, но изпълнен с немалко трудности живот на героите със синя кръв.

Водещият роман – „Условие за влюбване”, който дава и заглавието на цялото томче, разкрива как една млада принцеса разбира за кого бие нейното сърце.

На принцеса Елена й е омръзнало постоянно да я контролират. Скоро тя ще навърши осемнайсет години и е сигурна, че е достатъчно голяма и зряла сама да взима важните решения в живота си. Принц Едуард фон Фрайберг, настойник на младото момиче, обаче не е на същото мнение и я намира за твърде млада, неопитна и дори безотговорна. Свидетелство за това е, че тя отлага дипломирането си, за да участва на конкурс за модели. Това, което обаче принц Едуард не знае е, че принцесата се занимава с неща, които всъщност не са й интересни единствено, за да му докаже, че е независима и способна да се справя сама. Оказва се, че добре изглеждащият настойник, провокира принцесата по начин, който тя не може да си обясни, поне не засега.

Книгата съдържа:

Ти си дъщеря на принц

Условие за влюбване

Усмивката ти омагьосва всички

Продай замък – подари сърце

В поредицата ще откриете още: „Искам да вярвам в чудеса” и „За какво ти е любов”.

„Условие за влюбване“, 336 с., цена: 11.99 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here