Артлайн Студиос представя „Уcтoи в плaмъци“ (издaниe в двa тoмa във фyтляp) от Keн Фoлeт- продължeниeто нa „Уcтoитe нa зeмятa“ и „Cвят бeз ĸpaй“!

№1 Бестселър на Ню Йорк Таймс!

 „Увлекателен… невъзможно е да се устои.“ – Уошингтън Поуст

Сагата, очаровала милиони читатели на „Устоите на Земята“ и „Свят без край“ продължава с великолепния и завладяващ „Устои в пламъци“.

През 1558 година древните камъни на катедралата в  Кингсбридж се издигат над град, разкъсан от религиозни размирици. Властта в Англия гравитира между католицизъм и протестантство, благородниците се сражават с простолюдието в изпитание на приятелство, лоялност и любов.

Нед Уилард повече от всичко желае да се ожени за Марджъри  Фицджералд. Когато двамата влюбени се оказват на срещуположни страни в религиозния конфликт, разделящ страната, Нед започва  работа при принцеса Елизабет Тюдор. След възкачването ? на престола, цяла Европа се обръща срещу Англия. Младата и предвидлива кралица оглавява първата в страната тайна служба, която да я предпазва от опити за покушение, преврат и планове за инвазия. В продължение на половин век любовта между Нед и Марджъри изглежда обречена, докато фанатизмът и насилието властват от Единбург до Женева. Елизабет се придържа към трона и своите принципи, защитена от малка, но отдадена група находчиви шпиони и храбри тайни агенти.

Сега, както и преди, враговете не са враждуващите религии. Истинската битка е между тиранията и толерантността. Между хората, които се опитват да налагат насила възгледите си на останалите, и хората, които уважават вярата на несъгласните с тях.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here