От днешният двучасов панел на Уорнър Брос. от Комик-Кон, продължаваме с чисто новият трейлър и плакат на приключенският семеен филм „Фантастични животни и къде да ги намерим“, по едноименния фантастичен роман на Джаон Роулинг, екранизиран от режисьорът Дейвид Йейтс, който ни показва чисто нови кадри от филма.

Подробностите около сюжета на филмът са обвити в мистерия до този момент, но на новият плакат могат да се видят потенциалните добри и лоши герои във филмът. Сигурното обаче, е че „Фантастични животни и къде да ги намерим“ е първият филм от готвена трилогия по предисторията на оригиналните книгите Хари Потър, разказваща за Нюк Скамандър и невидимият за мъглите Магически конгрес на САЩ, чието лого се вижда и на новият плакат:

beasts-185x276

Сюжет: „Фантастични животни и къде да ги намерим” ни отвежда през 1926 година, когато Нют Скамандър (Еди Редмейн) тъкмо е приключил пътешествие, предприето с цел да бъдат документирани съществуващите изключителни магични създания. Пристигайки в Ню Йорк за кратко, Нют претърпява инцидент, свързан с един „No-Maj” (американското название за мъгъл) на име Джейкъб. От магическия куфар на Нют се изплъзват няколко фантастични животни, които могат да предизвикат смут и в света на магията, и в реалността на „No-Maj”-овете…

Вашият коментар